Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok több társkereső okdalra is regisztrálnak, hogy komoly kapcsolatot keresnek, de ha írok nekik, akkor válaszra még sem méltatnak?
Akkor még egy lehetőség:
Nem szeretnék magamról regényt írni, mivel nem is tudnék. Annyit azért mégis leírok magamról, hogy rendkívül nyugodt, barátságos típus vagyok. Szeretek emberekkel ismerkedni, beszélgetni. Szeretek világot látni, értem ez alatt a túrázást, kiállításokat, találkozókat (pl.: Citroen találkozó), de ezen kívül elmegyek még moziba, bálba. Van, egy kivétel ahová nem megyek, ez pedig a diszkó.
Igazából a másik felemet keresem, aki mindenben mellettem van, és én is mellette lehetek. Akit egész lényében szerethetek, és ha nincs, mellettem azt érezem, hogy egy darab hiányzik belőlem. Legyen egyszerre, társ, igaz barát, támasz.
Az-az igazság nehéz megfogalmazni kit is keresek, mert azt igazán az első találkozás mutatja meg, hogy valóban ő-e a nagy Ő?
Ezért itt abba hagynám a bemutatkozásom.
Ha ennek alapján szimpatikus vagyok, írj!
:) figyi azért foglalkozom most ezzel, mert engem szórakoztat. ez csak az én véleményem, de én így szívesebben olvasnám:
Rendkívül nyugodt, barátságos típus vagyok. Szeretek emberekkel ismerkedni, beszélgetni, megismerni a másikat. Szeretek világot látni, értem ez alatt a túrázást, kiállításokat, találkozókat (pl.: Citroen találkozó), de ezen kívül szívesen megyek még moziba, bálba. Van egy kivétel, ahová be nem tenném a lábam, ez pedig a diszkó.
A másik felemet keresem, aki mindenben mellettem áll, és én is mellette lehetek. Akit egész lényében szerethetek, és ha nincs mellettem, azt érezem, hogy egy darab hiányzik belőlem. Legyen egyszerre társ, igaz barát, támasz.
Az-az igazság, nehéz megfogalmazni kit is keresek. Igazán az első találkozás mutatja meg, hogy valóban ő-e a nagy Ő?
Ha ennek alapján szimpatikus vagyok, írj!
igazából... kezdeném azzal hogy... ezért most... ezek a mellébeszélések, a magyarázkodó embertípus jellemzői :D nekem legalább is úgy hat. szerintem a határozott megmondás jobb. egyébként, szeretném elárulni, hogy ROSSZ helyeken használod a vesszőket: ,
az nem valami jó.
Több oka is van, hogy nem válaszolnak:
1. Amit már előttem leírtak, hogy nagyon sok levelet kapnak naponta, így nem tudnak mindenkinek visszaírni, tehát szelektálnak. Amúgy magánvélemény, de ha valaki vállalta azt, hogy társkeresőn keres párt magának, akkor az lenne a minimum, hogy mindenkinek küld egy választ. Ha valaki nem tetszik neki, akkor írja meg nyíltan, hogy ne haragudj, de nem tetszel. Csak ennyi kellene. A levél válasz nélkül hagyása b*nkóságra vall.
2. A lányok túlságosan felszínesek, elsősorban a külső és az anyagi dolgok számítanak nekik.
3. Ők többnyire konkrét céllal elképzeléssel regisztrálnak a társkeresőre. A 2-es pontra visszakanyarodva, ha mondjuk a lány egy 180 magas, kigyúrt, gazdag, jóképű, BMW-vel rendelkező egyént képzelt el, 2 méteres himbilimbivel a lába között, akkor abból az igényéből nem fog lejjebb adni, még ha a fene fenét eszik, akkor sem.
4. A lányok egy jó része, aki fent van az oldalakon nem társkeresés céljából van fent. Hanem mindössze az önbizalma növelése céljából. Képzeld el egy szép csajnak naponta hányan írhatják, hogy mennyire szexi, gyönyörű, stb. Ők egoista önző p*csák, akiknek nem számít az, hogy a másik ember éppen élete párját keresi, mert nekik valószínűleg már megvan a párjuk, nekik csak önmaguk számít.
Hogy pozitív példát említsek: az első barátnőmet társkeresőn keresztül találtam meg, 3 évig voltunk együtt. De ennek ellenére nem javaslom annyira a netes társkeresőket. A személyes kontaktus sokkal jobb.
De tudom, hogy sok embernek nincs más lehetősége, mert most én is gondban vagyok, hogy hol ismerkedjek.
Pár tanács a bemutatkozásodhoz:
1. Ha leírsz magadról egy szöveget, akkor legyen szépen megfogalmazva (ezzel nincs gondod, mert tökéletesen fogalmazol). Viszont a helyesírásra figyelj oda. Az ember megítélésének egyik módja az írása, és társkeresőkön elég sokat nyom a latba.
2. Ne árulj el túl sok dolgot magadról. Ne mond el a foglalkozásod például. Azt majd ráértek megbeszélni az illetővel ha elkezdtek levelezni.
3. Ne írj hosszú bemutatkozó szöveget. Legyen rövid és lényegre törő.
Most csak ennyi tellett, mert mindjárt elalszom. Holnap folytatom, ha eszembe jut valami.
Remélem tudtam segíteni, és ne add fel! Aki nem ír vissza, az nem érdemli meg, hogy idegesítsd magad miatta!
Ezeket olvasva én attól félek, hogy soha se lesz barátnőm. ilyen elvárások....
áááá...
fenn vagyok én is társkereső oldalokon, többön is. de asszem hiába, én nem tudok megfelelni ilyeneknek. 21f
"Őszinte komoly kapcsolatot keresek," - azaz - szeretnék egyet dugni
"annak minden örömével, és bánatával együtt." - magyarú sz@rok a fejedre
"Szeretném megtalálni azt a, társat, aki jóban, rosszban egymással vagyunk, akivel bármikor számíthatunk egymásra." - jó egy esetben maradhatsz, ha tengernyi bajomat megoldását elébe helyezed összes eddigi teendődnek.
"Kisebb-nagyobb össze zördüléseinket, tudjuk őszintén, nyíltan megbeszélni," - állandóan vitatkozni fogok és folyton bántani foglak és ezt nyeld le egy szó nélkül
"majd abból erőt merítve, tanulva tovább lépni, hogy erősödjön a kapcsolatunk." - és még örülj is ennek! ;)
"Kicsit arról mivel foglalkozom: Szakmám szerint asztalos vagyok, szerencsére sikerül a szakmámba is dolgoznom, kisebb nagyobb sikerrel." - egy tapló szakmunkás vagyok és nem is akarok több lenni. (ELNÉZÉST A NORMÁLIS MUNKÁS EMBEREKTŐL!)
"Jelenleg a vállalkozásom fejlesztésén építésén dolgozok." - legyen pénzed mert az enyém felemészti de az nem elég a tiéd is bele ölöm. És csak én hiszek a vállalkozásomban, mondjuk nem véletlenül.
"Olyan társat keresek akivel akár közösen építhetjük egymás karrierét." - Te támogass teljes erődből, és ad föl eddigi összes terved!
"Milyen vagyok: nyugodt természetem van, viszont vannak dolgok amikért ki állok." - idegbeteg vagyok és mindenen felkapom a vizet.
"Ilyenkor sajnos hajlamos vagyok megbántani azt akit tiszta szívből szeretek," - csakis durva beszólásokra és még rosszabbakra számíts!
"amit utólag megbánok, és ha lehetőséget kapok rá helyre hozom, meghálálom." - még komolyan sem gondolom a dolgokat és egy papír zsepivel azt hiszem kiengesztelhetlek amiért egy órára megrigattalak.
"Szabadidőmbe szeretek csavarogni, túrázni, autóstalálkozókra járni," - soha nem vagyok otthon és minden pénzem autókra költöm.
"amik inkább baráti összejövetelek." - jobb ha a nők otthon maradnak.
"Tudnék mesélni de betelt a hely.:-)" - és ez még nem minden. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!