Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jelzi hogy megfog jönni?
Figyelt kérdés
Én aznap nagyon kiborulok. más jel nincs, vagyis nemtudok róla. Nálatok?2011. nov. 6. 20:07
2/11 A kérdező kommentje:
kösz...értelmes válasz?
2011. nov. 6. 20:13
3/11 anonim válasza:
fiú vagyok és minden hónapban látom a csajokat hogy mi bajuk van és olyankor elkezdek félni hogy vérben fogok úszni tehát: hasi fájdalom ill görcsök, rosszkedv, hisztizés stb.
4/11 A kérdező kommentje:
oh...végre! te aztán figyelhetsz! :P
2011. nov. 6. 20:16
5/11 anonim válasza:
Általában menstruáció előtt pár nappal kicsit megduzzadnak a mellek, és nagyon érzékenyek lesznek.Hasfájás,hányinger,ingerültség, az érzékenyebbeknél fejfájás.De ez egyénenként is változik.
19/L
6/11 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. nov. 6. 20:21
7/11 anonim válasza:
Nekem olyan öngyilkos kedvem van aznap, előtte való 5-6 napban pedig már görcsölgetek, mintha megjönne, pedig nem. Most múlt el pont az e havi, de mielőtt megjött volna aznap éjjel görcsökre ébredtem. De bevettem egy bogyót, és visszafeküdtem, még nem jött meg. Reggelre már igen.
8/11 anonim válasza:
Lehet, hogy ez kicsit fura, de nekem 4-5 nappal előtte kijön egy-két pattanás az arcomon, de mire megjön, teljesen elmúlnak. Így, amikor elmúltak, tudom, hogy na, most.
Fura, de tényleg így van. =D
19L
9/11 anonim válasza:
Pattik nekem is jönnek ki mindig. 4. voltam
10/11 anonim válasza:
nekem ilyen fehérfolyás szokott lenni előtte, megduzzadnak a melleim, érzékenyek lesznek, nagyon stresszes, ingerült, kibírhatatlan vagyok, ingadozik a hangulatom, hányingerem is lesz néha, sokkal jobban izgulok minden miatt, kevésbé tudok koncentrálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!