Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellek neki vagy csak játszott?
idősebb pasi tehát lehet h csak játszott veled .
mert:
megcsókolt lehet h egész idő alatt erre ment csak na meg a többire amit nem kapott meg.
Viszont mivel ezelőtt is udvarolt lehet h akar is tőled vmit.szerintem ha te már írtál neki szerintem várd meg h válaszoljon. és abból ki fog derülni.
ha most elkezded "zaklatni" akkor lehet h elijeszted.
tegnap írtál és ma még nem írt lehet h nem volt rá alkalma.
ha hétvégéig nem ír akkor tuti h csak ennyire kellettél :(
hány évesek vagytok?
csóknál nem is akart többet?mert ha nem akkor szerintem nem játszani akart veled mert akkor ok h buliba nem fekszel le vele de pl ha tapizott akkor hát akkor lehet h játszott veled.
de szerintem most még nem tudja mit akar.
hány évesek vagytok,
?
hát ezt így nehéz megítélni mert mind a 2 variációnak nagy esélye van
15/L
-sprite-
Szerintem ne írj neki többet. Várd meg míg válaszol vagy míg újra összefuttok. Mert elég kellemetlen tud lenni ha vissza hallod hogy "hallottam sms-t küldözgetsz neki."
Én már jártam így:S A buliba meg a buli után tök jól elvoltunk, aztán elbúcsuztunk megbeszétük majd talizunk.
Aztán rá 1-1,5 hétre írtam neki 1 sms-t hogy mi van vele? rendben van-e? aztán egy haveromtól hallottam vissza "hallottam sms-eket írkálsz XY-nak."
Hát nagyon ki akadtam. De a srácot rögtön el is felejtettem:D
Én 20éves vagyok, Ő pedig 33.:S
Tudom hogy nem szabadna neki írnom, de nagyon nehéz megállni:( S azt sem szeretném, hogy egy csók miatt soha többet ne beszéljünk egymással. Előtte tök jóba voltunk, lehet hogy jobb lett volna ha meg sem történik.:(
Tudom hogy nem mindig van arra alkalma hogy keressen engem, de úgy gondolom hogy most hétvégén például simán lenne lehetősége és ideje is felhívni.
Szörnyű ez a helyzet:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!