Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnál, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnál, hogyha kiderülne, hogy a párod egy pszichopata sorozatgyilkos?

Figyelt kérdés

Megölt, megkínzott embereket, lányokat erőszakolt, de szeret téged.

Mit tennél?

2011. nov. 5. 21:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
70%
Aki érző lényekkel képes ilyesmit tenni, annak senki iránt nem lehetnek érzései.
2011. nov. 5. 22:10
 12/33 anonim ***** válasza:
73%

Hiába szereted ha pszichopata! Ő is szeret de kinyír, miközben ez neki is fáj. :))))

Simán felnyomnám névtelenül a zsaruknál. :)

2011. nov. 5. 22:13
 13/33 anonim ***** válasza:
81%
Ez csak addig poén, míg nem jöttök össze egy ilyennel. Embert nem ölt, de 12-13 évesen olyasmit csinált, ami nekem szinte hasonló kategória. Részletezni nem fogom. Szal ez nekem nem fér bele.. undorodtam tőle.
2011. nov. 5. 22:15
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
hú én segítenék neki XD
2011. nov. 5. 22:26
 15/33 anonim ***** válasza:
88%
A pszichopata azt jelenti, hogy nem nagyon vannak érzései. Egyébként miután bevallaná, mélyen a szemébe néznék és azt mondanám neki: Mikor lesz már kész az a k***a vacsora, me' kib@szott éhes vagyok.
2011. nov. 5. 22:50
 16/33 anonim ***** válasza:
85%

Túl sok hülye amerikai filmet néztél. Nálunk nem nagyon vannak ilyenek.

Tudom, mert már megöltem az összeset. Na most lebuktam.

2011. nov. 6. 00:03
 17/33 anonim válasza:
100%

Jó tegyük fel:

Ha ő mondta el és télleg szeret nem lehet nagy a gáz...

Mert ha elmondta szeret és megbízik benned.

Hát én segítenék neki (nem az ölésben)

2011. nov. 7. 22:29
 18/33 anonim ***** válasza:
89%
Megkérném, hogy tegye el a főnökömet láb alól.
2011. nov. 7. 22:31
 19/33 anonim ***** válasza:
87%
Egy pszichopatának nincsenek érzelmei, így szeretni se gyűlölni nem tud, csak jól manipulál és azt a látszatot kelti, hogy szeret.
2011. nov. 7. 22:45
 20/33 anonim ***** válasza:
33%

hát, én örülnék neki...feltéve ha nem a pszichológiai eset, hanem az "azért ölt, mert az volt az érdeke, és logikusan tud mellete érvelni" tipus...azzal nincs semmi bajom XD..jah tudom f*szul hangzik..de legalább biztosan tudnám róla hogy nem az a rózsaszín ködbe borult szentimentális f*sz, akikel néha tele van a t*köm itt gyakorin is ...-.-

21/L

2011. nov. 8. 02:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!