Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen fiú számít, annyira lúzernek, hogy soha nem járnátok Vele?
Nos én ismertem egy tipical lúzert. Szerintem lehetett olyan 27 év körüli a muki, és tiszta, de tiszta szőr volt, nagydarab, és ilyen aberráltnak nézett ki :S. Nem lehet eléggé leírni, mert látni kéne xD. Ilyen "buznyákos", nyávogó hagja volt, és eléggé nőiesen is viselkedett. De tudom, hogy a lányok érdekelték, rám is rámtapadt xD. Gondolom a gép elött Cset.hú-n zaklatta a kisiskolás lányokat xD. És oda járt edzésre ahová én. Borzalmas volt, senkinek sem kívánom...
Tulajdonképpen a mai társadalomban nehéz igazi férfit találni rózsaszín ing nélkül. És aza kemény, hogy vagy 40 vagy 90 kilósok. Mindkét véglet szánalmas.
olyannal nem lennék, aki:
-ápolatlan és gagyi kínais dolgai vannak (ezért megvethet bárki, de nem bírom elviselni..akkor már ott a turkáló, ott legalább márkás, minőségi dolgok is vannak)
-önálló döntéseket meghozni nem képes
-buta
-metroszexuális
-túl népszerű
-hazug
-valamilyen káros szenvedélye van (iszik, dohányzik, drogozik)
-akinek nincs semmilyen terve
Olyannal nem járnék, aki
- nem meri megszólítani a csajokat, közben meg haverjának olyanokat mondogat, hogy "húú de megkúrnám"
- elmegy szórakozóhelyre, mert be akar csajozni, de még ott sem mer odamenni egyik lányhoz se (találkoztam már ilyennel).
- alig beszél (ha igen, akkor is csak tőmondatokban)
kb ennyi. ezek kifejezetten taszítanak.
OFF
A "p.csfejes" lány nagyon szimpatikus. Jó gondolatok, egyedi stílus, kitűnő helyesírás.
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!