Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek milyen fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen fiú számít, annyira lúzernek, hogy soha nem járnátok Vele?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 13:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Akik nagyon nem az én eseteim,azok az állandóan számítógép előtt fetrengő szobanövények.Egyszerűen sikítófrászt tudnék kapni az ilyentől.

Meg azokat is utálom,akiknek túl nagy a szájuk,és mindenáron be akarják bizonyítani,h náluk bunkóbbat még nem hordott a hátán a Föld.

2009. máj. 7. 13:22
 2/15 anonim ***** válasza:
98%

Hát, akivel soha nem járnék, az nem a lúzer kategóriába tartozik. Egy bunkó p*csfej sokkal inkább ki tud akasztani, ha többet törődik az izmaival, meg a hajával, mint velem, és a stílusa is olyan, hogy "köszönöm, nem kérem".

Egy lúzer mitől lúzer? És biztos, hogy nem fejlődőképes? A pattanások idővel elmúlnak (az én koromban már csak a lányoknak van javarészt, akkor is csak havonta, bizonyos okokból), a szemüveget szebbre tudja cserélni, az esetlenségén, hogy nem tud a lánnyal bánni tud javítani, a véleménye kiforrhat minden dologban, a haját rendbe szedheti...

Nem tudok elképzelni olyan "lúzerséget", amin ne lehetne változtatni. De egy p*csfej mindig p*csfej marad. (23/L)

2009. máj. 7. 13:22
 3/15 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen jellemre gondoltam, de ezek is jók, amit írtok.

Jöhet még!:)

2009. máj. 7. 13:24
 4/15 anonim ***** válasza:
97%

Akiről első látásra látom, hogy sötét, mint az éjszaka,

aki nem férfias (rózsaszín ing, nőies viselkedés),

25 év felett anyuci nyakán élő picifiú

így hirtelen ezek jutottak eszembe :)

2009. máj. 7. 13:32
 5/15 anonim ***** válasza:
50%

-stréber

- büdös, igénytelen

- 25 vagy annál idősebb és még anyucival él

- 20 éves v annál idősebb és még nem dolgozik

-túl merev

- túl konzervativ

- túl cingár

- munkamániás

- szexuálisan analfabéta

- biszex

- durván beszédhibás

- bármilyen fogyatékkal rendelkező.(ebben az esetben nem a tolerancia hiánya miatt, hanem mert nem tudnám összeegyeztetni az életmódom vele)

- alkoholista

- agressziv tipus

Én ilyenekkel soha se kezdenék!

2009. máj. 7. 13:46
 6/15 anonim ***** válasza:
89%

Lol, tetszett az utolsó hozzáállása :) szóval akkor pl nem kezdene egy 21 éves egyetemistával :).

Szerintem azok ilyen "lúzerek" akik nem tudnak összeszedni magukban elég bátorságot hogy odamenjenek egy csajhoz és csak magukat siratják. VAgy még azok akik halál sötétek és tényleg azt hiszik hogy a külső minden.

2009. máj. 7. 13:55
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

Én személy szerint akivel sosem járnék az:

-beképzelt, divatmajom, lassan már nőies kinéztű, bunkó, nőfaló, hazudozós, túlzós, fellengzős, buta, túlzottan szexmániás stb.

22/L

2009. máj. 7. 14:33
 8/15 anonim ***** válasza:
74%

tulajdonság kell? ez megint csak nem áll össze a "lúzer" fogalmával, mert nálam a lúzer azt a képzetet kelti, hogy esetlen, nagydarab, vagy nagyon vékony, pelyhes az álla (ergo se nem szakáll se nem borosta), otromba szemüvege van, mély hangja, vagy épp nagyon magas, betűri a pólóját a nadrágba, zoknit vesz a szandálhoz, gyerekórája van, és egész nap a gép előtt gubbaszt. Na, nekem EZ a lúzer. De ezek a tulajdonságok idővel kinőhetők, és javíthatók. Főleg, ha a srác szerelmes lesz.

De akivel nem jönnék össze semmiképp:

-szexorientált

-beképzelt egoista

-apucipicifia, aki a fater kocsijával villog

-mindenben a haverjai véleményét kéri ki (minden=minden)

-rovart tart (terráriumban, háziállatként)

-rendetlen ("ez már koszos, ez már koszos, ez még hordható")

Nagyjából ennyi. (Korábbi válaszoló, aki a p*csfejet írta)

2009. máj. 7. 14:46
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

miért?

mi a baj a rózsaszin ingel?nekem az akdvencem:D:D:D

2009. máj. 7. 14:51
 10/15 anonim ***** válasza:
93%
Tudom, hogy lányoknak szól a kérdés, de én meg olyanokkal nem kezdenék, mint a 13:46-os.
2009. máj. 7. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!