Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen fiú számít, annyira lúzernek, hogy soha nem járnátok Vele?
Akik nagyon nem az én eseteim,azok az állandóan számítógép előtt fetrengő szobanövények.Egyszerűen sikítófrászt tudnék kapni az ilyentől.
Meg azokat is utálom,akiknek túl nagy a szájuk,és mindenáron be akarják bizonyítani,h náluk bunkóbbat még nem hordott a hátán a Föld.
Hát, akivel soha nem járnék, az nem a lúzer kategóriába tartozik. Egy bunkó p*csfej sokkal inkább ki tud akasztani, ha többet törődik az izmaival, meg a hajával, mint velem, és a stílusa is olyan, hogy "köszönöm, nem kérem".
Egy lúzer mitől lúzer? És biztos, hogy nem fejlődőképes? A pattanások idővel elmúlnak (az én koromban már csak a lányoknak van javarészt, akkor is csak havonta, bizonyos okokból), a szemüveget szebbre tudja cserélni, az esetlenségén, hogy nem tud a lánnyal bánni tud javítani, a véleménye kiforrhat minden dologban, a haját rendbe szedheti...
Nem tudok elképzelni olyan "lúzerséget", amin ne lehetne változtatni. De egy p*csfej mindig p*csfej marad. (23/L)
Tulajdonképpen jellemre gondoltam, de ezek is jók, amit írtok.
Jöhet még!:)
Akiről első látásra látom, hogy sötét, mint az éjszaka,
aki nem férfias (rózsaszín ing, nőies viselkedés),
25 év felett anyuci nyakán élő picifiú
így hirtelen ezek jutottak eszembe :)
-stréber
- büdös, igénytelen
- 25 vagy annál idősebb és még anyucival él
- 20 éves v annál idősebb és még nem dolgozik
-túl merev
- túl konzervativ
- túl cingár
- munkamániás
- szexuálisan analfabéta
- biszex
- durván beszédhibás
- bármilyen fogyatékkal rendelkező.(ebben az esetben nem a tolerancia hiánya miatt, hanem mert nem tudnám összeegyeztetni az életmódom vele)
- alkoholista
- agressziv tipus
Én ilyenekkel soha se kezdenék!
Lol, tetszett az utolsó hozzáállása :) szóval akkor pl nem kezdene egy 21 éves egyetemistával :).
Szerintem azok ilyen "lúzerek" akik nem tudnak összeszedni magukban elég bátorságot hogy odamenjenek egy csajhoz és csak magukat siratják. VAgy még azok akik halál sötétek és tényleg azt hiszik hogy a külső minden.
Én személy szerint akivel sosem járnék az:
-beképzelt, divatmajom, lassan már nőies kinéztű, bunkó, nőfaló, hazudozós, túlzós, fellengzős, buta, túlzottan szexmániás stb.
22/L
tulajdonság kell? ez megint csak nem áll össze a "lúzer" fogalmával, mert nálam a lúzer azt a képzetet kelti, hogy esetlen, nagydarab, vagy nagyon vékony, pelyhes az álla (ergo se nem szakáll se nem borosta), otromba szemüvege van, mély hangja, vagy épp nagyon magas, betűri a pólóját a nadrágba, zoknit vesz a szandálhoz, gyerekórája van, és egész nap a gép előtt gubbaszt. Na, nekem EZ a lúzer. De ezek a tulajdonságok idővel kinőhetők, és javíthatók. Főleg, ha a srác szerelmes lesz.
De akivel nem jönnék össze semmiképp:
-szexorientált
-beképzelt egoista
-apucipicifia, aki a fater kocsijával villog
-mindenben a haverjai véleményét kéri ki (minden=minden)
-rovart tart (terráriumban, háziállatként)
-rendetlen ("ez már koszos, ez már koszos, ez még hordható")
Nagyjából ennyi. (Korábbi válaszoló, aki a p*csfejet írta)
miért?
mi a baj a rózsaszin ingel?nekem az akdvencem:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!