Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem lehet engem szeretni?

Figyelt kérdés

Most nem ilyen tipikus önsajnáltató kérdés következik, csak kíváncsi vagyok, mi a baj. Mégis miben változzak?

Szóval akárhány lánnyal ismerkedtem eddig, nagy részük csak kihasznált, nagyon érzéketlenül viselkedett velem, még azok után is, hogy én meghallgattam, udvarias voltam, segítettem amiben tudtam. Nem plázaribiknél meg ilyen nagyképű fruskáknál próbálkoztam, hanem átlagos vagy szebb "rendes" lányokkal (pl nem járnak bulizni, 2 közülük templomba is eljár vasárnaponta, nem dugnak akárkivel). Az egyik fél évnyi ismerkedés, majd 2 hónap járás után kibökte, hogy ő sosem szeretett engem, csak jó volt, hogy van valaki. Egy másik lánnyal tök sok közös volt bennünk, elmondott mindent, mondta, hogy járna velem, mert szerinte jól meglennénk. 1 hét múlva a tervezett randi napján lemondta velem a talit és összejött valami tahóval. Megint egy másik lány - és ez fáj a legjobban - 3 hónapnyi ismerkedés után egyből megcsalt miután összejött velem, mert ha őt megcsalhatta az exe akkor most neki is meg kell csalnia valakit. És még sorolhatnám... Szóval nem értem, azt még lenyelném nagy nehezen, hogy nem kellek úgy, mint férfi, de emberileg miért nem lehet szeretni, vagy akár csak kedvelni? Egy icipicit figyelni arra, hogy én mit érzek, nekem hogy esnek bizonyos dolgok stb. Tudom, hogy nem vagyok egy ilyen tipikus mai "menő" fiú. Nem bulizom, nincs kocsim, nem piálok, sok pénzem sincs, ugyanakkor ronda egyáltalán nem vagyok, meghallgattam, törődtem ezekkel a lányokkal. Mégis egy idő után lesz*rtak, ellenségesek lettek velem, és nem értem, hogy mi a baj velem. Miben jobb más nálam?

Csak egy lány kéne, aki tetszik és viszont szeretjük egymást. Nem dugni akarok, hanem egyszerűen megismerni a másikat, hagyni hogy Ő is megismerjen és ha úgy alakul akkor boldogok lehessünk együtt, de eddig folyton csak fájdalom kerekedett ki belőle. Egyikőjüket sem bántottam, nem aláztam meg. Nem azt mondom, hogy én szent vagyok, de szerintem nem érdemelném ezt.

2011. nov. 5. 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Megértem a helyzeted kispajtás mert anno én is ilyen voltam. Én voltam az a fajta aki egy hónapba 1-2 szer ha bulizni ment ellenben szerettem kirándulni, társaságba lenni, és a sok-sok olyan kultúrális dolog és hobby volt ami érdekelt. Ennek ellenére nagyon nehezen boldogultam a lányokkal pedig jóképű srácnak mondtak. Aztán kezdtem rájönni, hogy nekik az agresszív macsók kellenek, vagy az olyan arcok akik anyagilag is tudják őket támogatni. Ez csak néhány a nyertes típusokból, hidd el sokan előbb elmennek egy hosszú hajú rockergyerekkel mint veled mert ő különleges és van benne valami egyedi.(legalábbis ők azt hiszik). Így hát én is váltottam. Elkezdtem affektálni dolgokhoz, buliztam orrba szájba és jöttek a csajok egymás után. Aztán rájöttem, hogy nem nekem való ez a színészkedés én egy nyugodt ember vagyok és úgy élem az életem ahogy nekem tetszik "aztán mindenki bekaphassa,, :D. ÉS láss csodát a 20-as éveimben amikor a NŐK kezdtek éretten gondolkodni és lecsillapodtak, hirtelen kapós lettem. Nem kell változnod, csak próbálj meg kicsit nyitottabb lenni, vetkőzd le a gátlásaid a lányokkal szemben és akkor menni fog. És ne mondj mindenre nemet! Bizonyos dolgokat be kell vállalni, a lányok szeretik ha felnézhetnek a férfira. Mindenki jó valamiben.
2011. nov. 10. 01:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Tod mi a Te bajod? Túl görcsösen akarsz barátnőt szerezni.Ne a nőről szóljon az életed,hanem az csak egy plusz legyen az életedben..;) Máson alapuljon az életed sporton,vagy amit szeretsz,és 1x úgy is belép 1 olyan lány az életedbe amilyet Te szeretnél.Hidd el sokkal jobban jársz ha megfogadod a tanácsomat.

Am amit írtál h a lány lemondta a randit,és ösze jött vmi tahóval.. Pont ugyanezt csinálták meg Velem is máskor.Itt kommentbe,vagy priviben megírnád a lánynak a városát?Kíváncsi vok h ugyanarról a lányról van e szó.

2011. nov. 15. 14:47
 13/13 A kérdező kommentje:
20 évesen azért már nagyon vágyom a szerelemre, egy társra. Testileg és lelkileg is, mégis hogy ne akarjak barátnőt, mikor ennyire hiányzik? Ezt nem mutattam meg nekik, laza voltam, felszabadult. Nem azért törődtem velük, hogy jöjjünk össze, hisz még azután is ott voltam nekik, miután lesz*rtak. :S
2011. nov. 15. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!