Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék újra bízni a pasikban?
Hát ez elég durva... Remélem kapott ezért a fiúd! Már bocsánat de ezért én biztos bosszút akarnék rajta állni. Biztosan vannak "erős férfiak" a környezetedben.
Sajnos a lelki dolgokon a puszta véleményemmel nem tudok segíteni. Biztosan van olyan szakember, aki tudna neked segíteni! Az már persze más dolog, hogy az embernek a jelen helyzetében nem nagyon telik erre... Szüleid, testvéreid, barátnőid támogatnak? Vagy nincs valakid, akiben maximálisan megbízol, és megbeszélhetnéd vele a dolgokat? Bocsi ha hülye a tanács, de szerencsére velem még nem történt ilyen. (Csak egyszer próbált velem valaki erőszakoskodni, de akkor szerencsém volt, el tudtam szabadulni. Azóta jobban vigyázok, és végre barátom is van, aki megvéd)
Mindenesetre sok sikert a gyógyuláshoz! 22/L
Most lehet, hogy furcsa lesz, amit írok, de szerintem a pszichológia nem mindig az ember lelkével törődik, hanem inkább a gondolatait helyezi előtérbe... van, amin egy pszichológus sem tud segíteni. Én inkább azt mondanám, hogy keress föl egy lelkigondozót, vagy lelkészt, akiben meg tudsz bízni. Vannak női lelkészek is, nem kell férfihoz menned. Az emberi lélek sokkal összetettebb annál, mintsem hogy egy fotelben ülve vagy feküdve elpanaszolhasd, hogy nem tudsz ismerkedni...
Egyébként próbálj először olyan fiúkkal kapcsolatot teremteni, akiket régóta, és jól ismersz, akikben bízol. Nem rögtön párkapcsolatot keresni, de olyan fiú társaságát, akitől nem félsz. (23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!