Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék újra bízni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék újra bízni a pasikban?

Figyelt kérdés
22/L vagyok már lassan 2 éve egyedülálló. Nagyon durva csalódásaim voltak és ez az oka annak, hogy egyszerűen paranoid lettem, mivel az előző barátom megerőszakolt...képtelen vagyok ismerkedni nagyon sok fiúhaverom van ezek kívül, de attól, hogy újra szerelmes legyek és megalázzanak rettegek. Voltam már pszichiáternél is, de szinte semmit sem használt. Sokan nyomulnak rám, mert jó nőnek tartanak, de én már nem tudok hinni senkinek és kevesen tudják milyen trauma lapul a háttérben és ez miatt tartanak megközelíthetetlennek.
2009. máj. 7. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez elég durva... Remélem kapott ezért a fiúd! Már bocsánat de ezért én biztos bosszút akarnék rajta állni. Biztosan vannak "erős férfiak" a környezetedben.

Sajnos a lelki dolgokon a puszta véleményemmel nem tudok segíteni. Biztosan van olyan szakember, aki tudna neked segíteni! Az már persze más dolog, hogy az embernek a jelen helyzetében nem nagyon telik erre... Szüleid, testvéreid, barátnőid támogatnak? Vagy nincs valakid, akiben maximálisan megbízol, és megbeszélhetnéd vele a dolgokat? Bocsi ha hülye a tanács, de szerencsére velem még nem történt ilyen. (Csak egyszer próbált velem valaki erőszakoskodni, de akkor szerencsém volt, el tudtam szabadulni. Azóta jobban vigyázok, és végre barátom is van, aki megvéd)

Mindenesetre sok sikert a gyógyuláshoz! 22/L

2009. máj. 7. 12:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi kedves vagy:).Anyukám tudja csak ő nagyon haragszik rá, de nagyon erőszakos jellem, tehát nem akarunk bosszút állni csak nem akarjuk látni. Igazából a legrosszabb az egészben, hogy ilyen hamar összetört...Azóta a tanulásnak élek, mert még mindig nem vagyok túl ezen és így nehéz pasizni...
2009. máj. 7. 13:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak azt gondoltam 2 év elég lesz feldolgozni, de még mindig ott a tüske...
2009. máj. 7. 13:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Most lehet, hogy furcsa lesz, amit írok, de szerintem a pszichológia nem mindig az ember lelkével törődik, hanem inkább a gondolatait helyezi előtérbe... van, amin egy pszichológus sem tud segíteni. Én inkább azt mondanám, hogy keress föl egy lelkigondozót, vagy lelkészt, akiben meg tudsz bízni. Vannak női lelkészek is, nem kell férfihoz menned. Az emberi lélek sokkal összetettebb annál, mintsem hogy egy fotelben ülve vagy feküdve elpanaszolhasd, hogy nem tudsz ismerkedni...

Egyébként próbálj először olyan fiúkkal kapcsolatot teremteni, akiket régóta, és jól ismersz, akikben bízol. Nem rögtön párkapcsolatot keresni, de olyan fiú társaságát, akitől nem félsz. (23/L)

2009. máj. 7. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Az ember olyan társat kap maga mellé, amilyet bevonz. Tehát legközelebb vigyázz arra, hogy olyan pasit keress, aki másmilyen, mint az előzők. Félre ne érts, nem téged okollak a történtekért, csak ezt kortünetnek látom, hogy az aranyos kedves, jószívű pasik legfeljebb csak egy fejsimogatást kapnak, de a lányok azokhoz vonzódnak, akik kihasználják, becsapják, megcsalják őket. Aztán meg búsulnak, hogy hová lettek a rendes pasik. Szóval neked is azt tanácsolom, hogy a párkeresési szempontjaidat fogalmazd át velősen, és tekints nyitott szemmel a rendes fiúkra is.
2009. máj. 7. 13:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Az, hogy erőszakos jellem nem rögtön derült ki. Kb. 4 hónap járás után mutatta ki a foga fehérét. Sokan el nem tudják képzelni róla milyen. Tipikusan báránybőrbe bújt farkas...ezzel a vonzással meg hagyj békén, mivel tudományosan cáfolható...
2009. máj. 7. 13:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha van olyan sport/játék amit szeretsz, és van lehetőséged rá, hogy csináld, akkor én azt tanácsolnám, hogy menj mozogni/játszani és keress magad mellé egy fiút, akivel együtt tudjátok csinálni, vagy jön magától (amennyiben tényleg jó nőnek tartanak a pasik). A lényeg (ha a játékot választod), hogy a valóságban tegyétek ezt, ne a virtuális világban. Játszva könnyen tanul az ember és jól ki lehet ismerni a másikat, úgyhogy csak az időn múlik. Adj esélyt mindenkinek.
2009. máj. 7. 13:56
 8/8 A kérdező kommentje:
ok. köszi
2009. máj. 7. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!