Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én úgy vettem észre, hogy itt a GYK-n a férfiak/fiúk elég empatikusak a duci lányokkal. De vajon a való életbe is így van?
Jó persze akadnak kivételek,de ha ki írásra kerül egy ilyen kérdés,rögtön ugranak rá a fiúk hogy nem baj ha van mit fogni meg kisugárzástól függ. Aztán írják hogy küldjön képet stb...
Ja és a duci alatt nem azt értem hogy valaki 160cm és 100kg,hanem mondjuk ehhez a magassághoz olyan 60 és 70kg körül van.
14.46
Igen az én magasságomhoz sok. Olyan 45-50kg-ra akarok lefogyni.
Szerintem van rá megfelelő mérőszám, a BMI, hogy el lehessen dönteni, hogy valaki !nagyjából! rendben van-e. Igaz, hogy a BMI nem működik testépítőknél és fitness világbajnokoknál, mert az izomzat jóval súlyosabb, mint a zsír (a szövetből adódóan). De kétlem, hogy itt hemzsegnének a 170 cm-es és 70 kiló színizmos fitness királynők...
Szóval tessék használni a BMI-t! Amúgy meg a zsírosodás alkattól függetlenül visszafogható (kivéve az említett hormonbetegeknél - de az tök más tészta és nem is olyan gyakori). Megfelelő étrenddel és stresszmentes életmóddal, valamint folyamatos sporttevékenységgel elérhető a megfelelő egyensúlyi állapot.
Sajnos az a helyzet, hogy sokaknál az evés/túlevés egy lelki kompenzáció, ami hamar elhízáshoz vezet. Így van ez az örömcikkekkel is, mint a csoki, süti, stb.
Ezért mondom én, hogy az elhízottság egyfelől testi egészségtelenség jele, másfelől meg valószínűleg az akaratgyengeség, az önutálat és a lelki instabilitás jele. (hangsúlyozom függetlenül a hormonbetegektől!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!