Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem engedi, hogy segítsek. Mit tegyek?
Barátomék sosem álltak jól anyagilag,de most főleg nem.Alig van pénzük ennivalóra is lehet lassan már arra sem lesz:/ Mi (én,családom) nem vagyunk dúsgazdagok,de annyi azért van,hogy tudnánk nekik segíteni ,ha nem is sokat de legalább kajára..vagy azt is mondtam neki hogy akkor kaját viszek neki és nem pénzt.De semmit nem fogad el,azt mondja,hogy ő neki kell megoldania meg ő neki kell megcsinálnia és nem fogadhatja el..meg tartozni sem akar.Én mondtam hogy nem lenne tartozás.. de semmit sem fogad el.Most nézzem végig ahogy majd talán éhezni is fognak?Üljek ölbe tett kézzel és nézzem végig míg mi meg tudnánk is segíteni?? Miért nem fogadja el miért jó ez neki? Most mit csináljaak?:(
köszi elöre is és bocsi hogy hosszú
De szerintem az túl átlátszó lenne hogy hirtelen megkérik valamire és még pénzt is kap. úgyis rájönne hogy én mondtam mert mindig mindenre rájön:D
vagy nem jönne rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!