Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez járható út? (lentebb)
Figyelt kérdés
A barátnőm még szűz és szerintetek az mennyire járható út hogyha az első együttlétnél olyan pozícióba lennénk ahol Ő van felül hogy véletlenül se okozzak neki fájdalmat és ő tudja irányítani a szeretkezés ritmusát? Főleg lányok válaszát várom. Ti mit szólnátok? (18/F)2011. nov. 5. 10:08
2/3 anonim válasza:
hát én szemlyszerint jobban örülnék neki ha a fiú lenne felül hiszen ha én tapasztalatlan vagyok akkor nme nagyom tudom hogy mit csináljak szóval talán neki se lenne oylan kényalmatlen helyzet ha te lennél felül.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is jobb elsőre ha te irányítasz, meg kell neki mondani, ha fáj, vagy valami nem jó, akkor szóljon. Mivel neki az első lesz, így biztonságosabban érzi magát, ha kezedbe veszed az ügyet. Csak tudatosítsd benne, hogy szóljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!