Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy megfigyelésemről? (lentebb bővebben)
Bkv-val járok, ha van vmi nagyon jó csaj, egyértelmű, hogy szemezek vele, de egy idő után, mindegyik hirtelen telefonálni kezd. Gondolnátok, hogy itt a pont, finito, de közben oda-oda lesnek rám, söprögetik a hajukat stb, leszállásnál bámulnak. Az e "fajta" lányok igen dekoratívan néznek ki - ezt valamiért hozzá kell tegyem. Ez mi a tök*m, valami korcs metakommunikáció?
Csak kíváncsiság, ezektől a szemezésektől nem akarok én semmit, csak a lelkem boldogítom a szép látvánnyal XD
Nekem aztán óriás megfigyeléseid vannak.-.-
"ezektől a szemezésektől nem akarok én semmit, csak a lelkem boldogítom a szép látvánnyal XD"
Arra nem gondoltál még, hogy ők is ugyanezt akarják?
A válasz írója 95%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:05
értem én kis gyökkettő, igazad lehet, de ez a telefonálós séma akaszt ki, ezen van a kérdés hangsúlya
Én akkor szoktam elővenni a telefonomat látszólag indokolatlanul, ha zavarban vagyok :D
L/19
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:09
részvétem, de lehet, hogy nem a jó csajt nézed
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:02
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:20
áhám...és mi van, ha esetleg lépésre szánnám el magam?
gyorsan leteszitek? vagy gyorsan hadarva fojtatjátok a beszélgetést, látván a közeledtem MUHAHA és még jobban bepánikoltok? O.o
egyátalán mitől jönnek ezek a lányok zavarba? nem vagyok a "súlycsoportjuk" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!