Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Néhány csaj azt mondja, a feszes és hegyes cici az "selejtes", vagyis csúnya. Szerintetek is csúnya, vagy szexi? Kort és nemet írjatok!
Figyelt kérdés
Nektek milyen cicitek van?
Hegyes, vagy gömbölyű?
Megvagytok velük elégedve?
2011. nov. 4. 20:58
11/15 anonim válasza:
Kép alapján lehetne megmondani.
12/15 anonim válasza:
Nekem gömbölyű és telt,csak akkor hegyes,ha fázik:D
13/15 anonim válasza:
Nekem 80d a mellem
Nem.log. Olyan mint a szilikon! Eredeti!!!! csak hátam leszakad. Szerinted? Egy felsőt nem tudok úgy venni h mellemhez ne kelljen mérni és nézni h ne legyen Qurvas.... Amugy ha sokat sportoltok a cicitek rendesen fog elhelyezkedni és nem fog lógni
14/15 anonim válasza:
nekem 75/D en nekem igazabol semmi bajom nincs vele.Talan igazabol ez az egy amit nem valtoztatnek magamon,igaz a polokra tenyleg odakell figyelni :). 16/L
15/15 anonim válasza:
Én a szinte nulla mellű lányokat szeretem. Inkább legyen kicsi, mint egy logó nagy.
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!