Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy minden 100 lányból csak 2-3 tetszik?
én is kb így vagyok, csak fordítva, a fiúkkal, mivel hogy lány vagyok.
amúgy emiatt ne aggódj! szerintem nem annyira számít a külső. mármint fontos, de úgyis egy személyiségbe fogsz beleszeretni. vagyis, csak azt akarom mondani, hogy lehet egy most számodra kevésbé vonzó ember lesz életed nagy szerelme, hiszen a személyisége által megszépül a szemedben....
Én is így vagyok ezzel, csal lány vagyok.
Ez azért van, mert nem érdekelnek a kalandok. Kizárólag az érett, komoly kapcsolatra alkalmas férfiak. Nem sok olyat látok, akinek szép, őszinte lelke van.
22/L
Nos, ebben hasonítunk. Engem is csak egy komoly kapcsolat érdekelne.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat, és sok sikert azoknak, aki ilyen vagy hasonló helyzetben vannak, mint én.
belelátsz az emberek lelkébe? ez csoda.
mellesleg nem baj. én is ritkán látok olyat, aki tetszik. vagyis inkább másképp..
sugárzik az emberből hogy milyen a külseje, és ha már beszélsz vele akkor a beszédje alapján végképp..
namost aki tetszik az a jólelkü, őszinte, kedves, és varázsszép lány
aki meg simán tetszik, fizikailag olyan akad sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!