Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a 14-15 éves lányokat leszidjátok, hogy maszturbál amíg a 11-12 éves kisfiúkat meg még támogatjátok is, hogy jó hogy csinálja? Nem értem az összefüggést
Ha a szülőkre gondolsz, akkor sztem azért mert anyuka és apuka kicsi leányáról van szó. Akiket szeretnek meg ilyenek, de sokszor rá se jönnek, hogy ezzel csak rosszabb lesz a helyzet. A lányokat meg amúgyis mindig féltették, hogy mitől azt nemtom. Régi cikkeket olvastam olyanról, hogy azt mondták a kislánynak, hogy ha a lába közé nyúl, akkor soha nem lesz gyereke, meg ilyesmikkel riogatták őket. Meglehet hogy a mai szűlőkben még él ezaz eset, és ezért.
A férfiakra meg azt mondták hogy ha maszturbál akkor megvakul, meg szőrős lesz a tenyere.
Meghát esetleg a természetben mindig a hímeké a vezető szerep, és persze a "vezetőknek" mindent lehet, kivéve amit nem.
ÉN SEM ÉRTEM EZT A KÉRDÉST
amég nem fekszik le senkivel addig gyakoroljon bárki:)
Aki leszid egy lányt azért mert maszturbált, a kisfiúkat ezzel szemben biztatja, annak a szexuális kultúrája igencsak a béka feneke alatt van! Már csecsemők is masztiznak, ez persze még nem tudatos.
Én anno kb. 5-6 évesen rájöttem, hogy ez milyen klassz dolog, még mondtam is anyukámnak, hogy mit találtam, ő meg azt mondta, hogy nem szabad! És annak ellenére, hog szófogadó kislán voltam, ez esetben kivételt tettem:) És felnőttem, nem lett semmi bajom tőle, pedig már 40 éves vagyok! :)
11 éves kisfiú már kielégíti önmagát? o.O
Eszméletlenül le vagyok maradva. Bár inkább gondolom, hogy csak azt mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!