Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit éreztek, amikor elmentek egy forgalmas helyre, próbáltok szemezni lányokkal, de egyszerűen félrenéznek?
Úgy voltál vele 68%-s, hogy bepróbáltál egy poént, de az szar volt, akkor nyomsz egy következőt is?
Hát ez a 2. is szar volt, és a 3. is az lesz, így ne írj ide többet kérlek.
Köszi
A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad.
Arra még nem gondoltál, hogy megtanulj szöveget értelmezni????
Kérdés szóról szóra idézve:
"Ti mit ÉREZTEK, amikor elmentek egy forgalmas helyre, próbáltok szemezni lányokkal, de egyszerűen félrenéznek?"
Nem az volt a kérdés, hogy miért nem szemeznek velem....
Persze nem mindenkinek sikerül kijárni a 8 általánost.
Nah én vagyo a te embered!
Én is mindig szemezek a láányokkal és figyelem a reakcióikat.
Volt már olyan, aki rám nézett majd hirtelen le maga elé, volt aki rám sem nézett észre sem vett. Volt aki a haját kezdte el babrálni, amint szembe jöttünk egymással vagy közel kerültem hozzá.
Nekem már mondták lányok, hogy helyes vagyok máskor aranyos főleg fiatalabb koromban, mostanság tényleg sokkal elzárkózottabbak az ismeretlen lányok én is ezt tapasztaltam.
Én szoktam leszólítgatni si lányokat, változó, de tényleg nagoyn elzárkóznak és többnyire furának tarták ezt, pedig szerinem hol máshol kéne ismerkendi mint a való életben, negten utálok ismerkendi vagy ha már úgy alakul igyekszem minél hamarabb egy nyavalyás talit kikényszeríteni.
Hééé! Én pénteken voltam a Camponában. Vidéken nem nagyon vannak jó helyek, ahol lehet beszélgetni. Mi ezért járunk bevásárlóközpontba a barátaimmal!
Szégyellős vagyok, de általában észre se veszem, ha valaki szemezni próbál velem.
Szerintem amúgy az emberek többsége valakivel megy ilyen helyekre, és ilyenkor nem idegenekkel akar ismerkedni, ha úgy tetszik, szemezni.
Az Aréna amúgy is olyan helyen van, szerintem, mármint a Keletinél, a 80
ma 20:25
Igen,örülök, hogy normális a válaszod legalább, de sajnos te sem a kérdésre válaszoltál.
Az számomra egészen egyértelmű, hogy a helyes srácokkal szemeznek a lányok az esetek jelentős hányadában. Jó párszor szoktam figyelni az embereket pl kávéházban, vagy akár egy padon ücsörögve, elég érdekes dolog, és sok konklúziót le lehet vonni az ilyenekből. Sokáig én is azt hittem, hogy "áh, mindegy lány félénk, helyes vagyok én, csak nem mernek szemezni". De ez nem így van. Forgalmas helyen a lányok az igazán helyes emberekkel szeretnek szemezni..... Viszont, éjszaka, vagy tömegközlekedési eszközökön, zsúfolt helyeken, kihalt utcán stb helyeken tényleg a lányok 99%-a nem szemez.
A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad.
ez a harmadik szánalmas, idióta hozzászólásod volt. Nagyon magányos lehetsz, hogyha van időd ilyeneket írogatni. És egy percig se hidd azt, hogy a válaszod idegesít.
Nem jó a kisugárzásod, nem tetszel a nőknek. Én is állandóan szemezek nőkkel, ha nyilvános helyen vagyok, és nem jellemző az ilyen.
Változtass a kiállásodon és a megjelenéseden!
Kiállásom, megjelenésem?
Nagyon ápolt vagyok, ízléses, márkás dolgokat hordok(ing,farmer,fekete bőrcipő), azt mondják rólam, hogy nagyon határozott vagyok, és olyan büszkén járok...
Destruktív gondolatok:
Pl hogy de odamennék ahhoz a csajhoz, és beleordítanék a képébe, hogy nem veszel észre b@szdmeg, azt a tróger barátodat meg igen????
Vagy odamennék a barátjához, vagy akit nagyon megbámultak és csak bevernék neki egy jó nagy csapottat... Ilyesmi. Persze állat nem vagyok, uralkodni tudok az ilyen gondolatokon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!