Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy fehér bőrű lány csúnya?
Figyelt kérdés
Szőke és fehér bőrű vagyok! De hiába próbáltam már barnulni, nem nagyon barnultam, mert eleve ilyen a bőrtípusom! Még így is tetszhetek valakinek? L/182011. nov. 3. 19:06
11/18 anonim válasza:
Nekem epp a feher boru lanyok tetszenek, utalom ezeket a szolizott csajokat akik a menok most. Biztos talalsz majd egy fiut akinek tetszel, de megsugom h nem ez alapjan fog valaki megszeretni...
18/F
12/18 anonim válasza:
Nagyon sokan szeretik a fehér lányokat.
Régen pedig kifejezetten elvárás volt (fehér bőr = ritkán van kint, tehát inkább a házon belüli dolgokkal foglalkozik, mint a háztájiakkal) Ma is sokaknak tetszik, akár tudatosan ezért, akár csak kinézetre. Sötét hajjal pedig egyenesen elbűvölő tud lenni a kontraszt. (Nem véletlenül szeretik annyian a keleties lányokat sem. Náluk ez alap) Tehát ne aggódj, sok embernek pont akkor nem tetszenél, ha bronzbarnára napoztad/szoliztad volna magad. :)
13/18 anonim válasza:
Attól, hogy fehér a bőre nem biztos, hogy csúnya. A buszon szoktam látni egy lányt, szőke haj, fehér bőr, gyönyörű szemek:) Nagyon szép leányzó:) Lehetsz szép fehér bőrrel is. Vagy lehet, hogy téged látlak a buszon?:D 18F
14/18 anonim válasza:
Kedves kérdező, a fehérbőr lehet nagyon szép is, javaslom, hogy próbálj ki egy vörös hajszínt, az sokat dobhat a külsődön.
15/18 anonim válasza:
Fehérek vagyunk, még szép hogy tetszik. Az lenne a gond, ha valakinek a barna tetszene...
16/18 anonim válasza:
18/18 anonim válasza:
Nekem eszméletlenül tetszenek a nagyon fehér bőrű lányok. :) Pontosabban csak azok tetszenek... A szoláriumozott csajok, akik a "közízlésnek" megfelelnek, egyenesen taszítanak... :( Nem értem miért akar minden lány barna lenni... Szerintem a fehér sokkal szebb. Sajnos az emberek a divat után mennek, tisztelet a kivételnek... Többször is jártam már úgy, hogy egy nagyon szép fehér bőrű lány nem akarta elhinni, hogy ez nekem ennyire tetszik, azt gondolta, hogy csak szívatom... :( Remélem azért egyszer még eljön azaz idő, amikor újra a fehér bőr lesz a divat, úgy mint száz évvel ezelőtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!