Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt barátnőm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt barátnőm? Párszor észrevettem, hogy barátnöm magába beszélget. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
amugy nem buta lány de akkor mi lehet az oka és hogy szüntethetö meg?Szeretnék rajta segíteni valahogy.
2009. máj. 6. 18:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

mert ehhez van kedve:D

nem egy embert ismerek aki szokott magában beszélni, röhögni :D

2009. máj. 6. 18:31
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

nem lehet hogy telefonál?:D

amugy vkivel meg kell osztani a dolgokat,tudod hogy van ez,de miért pont a Szerelem,szex témakörbe irtad?:D

2009. máj. 6. 18:34
 3/17 A kérdező kommentje:
de szerintem ez nem normális dolog.Lehet ennek valami pszichés oka?
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

én is szoktam magamba beszélni.. akkor most nekem is van valami bajom o.O

amúgy van hogy, hangosan gondolkozok..

vagy ha ideges vagyok...:D

5/17 A kérdező kommentje:
Nem-nem telefonál biztos,hogy magába beszél elöször azt hittem rosszul látok.Ez volt kéznél
2009. máj. 6. 18:35
 6/17 anonim ***** válasza:
95%

ez normális dolog.. te nem szoktál magadba beszélni?:D

Nincs semmi baja a b.nödnek:D

2009. máj. 6. 18:36
 7/17 anonim válasza:
95%
semmi koros baja nincs a barátnödnek nyugi..
 8/17 anonim ***** válasza:
91%

semmilyen pszichés oka nincs ennek. persze vannak fokozatok, hogy hogyan beszél magával. pl ha elkezd ordibálva veszekedni saját magával, akkor van okod aggódásra :D

amúgy semmi, nyugodj meg.

9/17 A kérdező kommentje:
Nem szokott magával veszekedni legalább is ilyet nem láttam tőle.Olyat láttam hallottam,úgy csinált mintha valakinek beszélt volna de nem volt ott senki és elmesélte,hogy a barátaival elmentek hegyibuliba meg ilynek.Olyan mintha maga elé képzelne egy vagy több embert akinek mesél.Ez se furcsa?
2009. máj. 6. 18:41
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

hát te nem hallgatod meg akkor elképzelhető hogy mindenképp el akarja csak mesélni és a néma hallgatóság van kéznél:D

amugy teljesen normális:)

2009. máj. 6. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!