Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kialakulhat így szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kialakulhat így szerelem szerintetek egy férfiban? Vagy akár kölcsönösen?

Figyelt kérdés

Ha adott egy fiatal lány (20) és egy férfi (28).

Nagyon sokat beszélgetnek telefonon,mert fősulis csoporttársak. Kezdetben sulis dolgokról, majd egyre több otthoni dologról is. Ha látják egymást a suliban vagy odalépnek egymáshoz gondolkodás nélkül. Vagy ha mással beszélgetnek is, de mindig figyelik a másikat. Mosolyognak egymásra állandóan vagy épp mélyen egymás szemébe néznek egy-egy pillanatra. Ha a srác más lánnyal beszélget, a nő féltékeny, ha a lány mellé ül más srác, a férfi jegyzi meg.

Ha nem megy a lány előadásra vagy hamarabb elmegy szó nélkül, a srác felhívja stb...stb....

Szerintetek ők jó úton járnak az egy párrá vállás útján? Vagy szerelmesek lennének?

A sztoriban a lány a barátnőm (lány vagyok). Oda van a srácért, tudom, hogy szereti őszintén.

Én úgy gondolom, tökölnek egymással, holott kölcsönösek lehetnek az érzelmek.

Mit tanácsolnátok a helyemben?

2011. nov. 3. 13:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Beszélj a srác egyik haverjával titokban és mond el neki, hogy mi a helyzet ő meg mondja el a haverjának, de ne mondja el kitől tudja,

és lesz ami lesz, így sz.tem nem baszódik el ha a barátnőd nem mer kezdeményezni.

Előbb beszéld meg ezt a barátnőddel is, sz.tem bele megy majd.

Tapasztalatból mondom általában ha a fiú nem kezdeményez egy ilyen helyzetben akkor bukott az ügy....:S

én ha akarok v.kitől v.mit megmondom. Nem kellenek hozzá hónapok, ha kölcsönös a téma akkor majd keres a csajszi ha nem akkor hagyjuk egymást, férfi+nő barátság csak a rossz filmekben van...

2011. nov. 3. 13:37
 12/17 A kérdező kommentje:

Akkor mit tanácsoljak?

De ha így is lenne, akkor miért lesik mindig egymást?

Miért van az, hogy nekünk kivülállóknak világos a helyzet csak nekik nem esik már le, hogy hiányoznak egymásnak, keresik egymás társaságát.

2011. nov. 3. 13:39
 13/17 A kérdező kommentje:

De a srác keresi a barátnőmet sokszor, hosszasan beszélgetnek telefonon. Én tanuja voltam már, hogy a srác odalépett hozzánk. Megállt szemben a barátnőmmel, mi ültünk. Megkérdezte mi újság? De a kérdés csak neki szólt, csak rá nézett. A barátnőm zavarban volt, elkezdett beszélgetni hozzá egy másik mellette ülő srác. Ő pedig velem beszéld, de láttam, hogy csak kínból, a barátnőmmel akart, azért lépett oda. Majd láttam, hogy mélyen a barátnőm szemébe nézett a lány viszonozta. Ők szerintem elvannak ebben a kis világukban, de nem értem miért.

Azt is láttam már, hogy egy srác ismerősünk a barátnőmhöz ült, azt mondta ő innen el nem ül. Egy doga miatt volt, puskázni akart. A srác ezt nem tudta persze. Láttam, hogy tök ideg egész nap. Este felhívta a barátnőmet, hogy mi köze van a mellette ülő sráchoz?

2011. nov. 3. 13:44
 14/17 A kérdező kommentje:

De miért a lány lépjen?

MIért nem csókolja már meg, amikor sulin kívül kettesben vannak?

2011. nov. 3. 13:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha konkrét választ akarsz és mindenáron bele akarsz avatkozni hát tessék:

Volt nekem egy dédapám 95 éves volt és pár éve távozott. A halálos ágyán egyetlen dolgot mondott: "nem azokat a dolgokat bánom az életemben amiket elrontottam, hanem azokat amiket meg sem mertem próbálni".

Azóta, hogy ezt 95 évet megélt ember vágta a fejemhez sosem kérdéses, hogy ha valamit akarok akkor lépnem kell érte.

Az, hogy miért a lány lépjen először, azt pedig azért mondtam mert a csavó jó nagy pipogya p*cs, és nem mer. A másik dolog pedig, hogy csak akkor derül hogy tényleg akar e valamit. Ha pedig elutasítja úgy, hogy közben tetszik neki a barátnőd akkor totális vadbarom nemérdemes foglalkozni vele.

Nagyjából ennyire egyszerű.

2011. nov. 3. 14:24
 16/17 A kérdező kommentje:
Oké, csak félek, hogy mindketten rosszúl látjuk, én kezdeményezésre buzdítom és szegény jól beég. Azt nem akarom. Érzékeny fajta.
2011. nov. 3. 14:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Ahogy olvasom, te nem tanácsot vársz, hanem bátorítást, hogy beleavatkozz. ERRE SOHA NINCS SZÜKSÉG! Ha mégis azt az egyik fél kéri majd tőled, amúgy ha nem, akkor ez csak szarkavarás lenne a részedről. (Már elnézést) Hagyd, hogy elkövessék a saját hibáikat! Képzeld magad a helyébe, szerintem te se örülnél, ha bizonytalan lennél és valaki helyetted döntene.
2011. nov. 6. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!