Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy nem tudtál elfelejteni egy olyas valakit akit csak rövid ideig ismertél, nem volt köztetek semmi csak te akartad volna?
Figyelt kérdés
Nem jártatok, nem "kavartatok" csak olyan hatással volt rád hogy nem bírtad kiverni a fejedből akár évekig?2011. nov. 2. 21:39
11/12 A kérdező kommentje:
aha...
2011. nov. 4. 06:54
12/12 Dallass válasza:
Az első szerelmemmel körülbelül 2 hónapig voltunk együtt, de a körülmények úgy kívánták hogy szét kellett menjünk (idősebb volt nálam). Kezdetben barátok voltunk, de végül összejöttünk (titokban), majd szétmentünk és megegyeztük hogy újra barátok leszünk, de már nem tudtunk újra csak barátok lenni. Sokat veszekedtünk, megbántottuk egymást, majd végül teljesen elválltak útjaink. Már nem beszélünk egymással, letiltott és teljesen kizárt az életéből. Minden nap gondoltam rá, azt hittem sikerült túltennem magam rajta, de fél év után újra megláttam őt, ő nem látott meg engem azt hiszem. Amint megláttam a szívem hirtelen nagyon gyorsan kezdett verni, kapkodtam a levegő után és még a könnyek is előjöttek a szememből, amikor hazaértem akkor már nem bírtam ki, muszáj volt sírjak. Szerintem ha valakit igazán szerettél akkor soha nem fogod őt elfelejteni, nem számít hogy mi volt köztetek. Nekem ő volt az első és egyetlen szerelmem, nem hiszem hogy valaha is el fogom tudni felejteni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!