Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 vágyam van jelenleg, szerintetek teljesülhetnek? Nagy kérések lennének?
1. Olyan melót szeretnék, amit szeretek is csinálni, még ha a fizut nem is "milliókba" számolják
2. Szeretnék egy aranyos, jó pasit
3. Szeretnék találkozni Király L Norbival :P
1-teljesülhet.
2-ez is akár:D
3-elmész koncertre:D
1egyszer mindennek eljön az ideje,ha nem akkor majd segítünk valahogy!!!
2Itt vagyok Én!!! :)
3Ki az a Király l Norbi?Mindent el lehet érni,ezt is megoldható szerintem.
Nekem is volt 3 vágyam fiatal koromban amiről azt hittem hogy sosem fog teljesülni,nos elmondhatom hogy túl jól sültek el :)
Milyen melót szeretnél csinálni?Jelenleg mit csinálsz?Hány éves vagy?
Kicsit régi már a kérdés de azért még leírom a válaszom:
1. Lehetséges, várni kell rá, de azért tenni is kell érte, hogy teljesüljön. Nekem is van hasonló vágyam, de eü. okokból nem csinálhatom, nem dolgozhatok abban a szakmában amiben szeretnék és jelen pillanatban fogalmam sincs mit csinálnék. De ha egyszer mégis teljesülne, hogy olyan munkakörben dolgozhatok ami érdekel, és csinálhatom is, még ha nem is teljesen jövök ki jól belőle anyagilag, szeressem csinálni. Hiszem, hogy van ilyen és igyekszek meg is találni. Példának tudném hozni a tanári állást, megélni nem igen lehet belőle, de mégis örömet okoz sok tanárnak ha taníthat.
2. Ez is megoldható, igazából bárhol lehet ismerkedni. Én meg szeretnék egy csinos, aranyos barátnőt aki elfogad annak aki vagyok:)
3.Simán megoldható ez is. Keresni kell a helyszíneket ahol fellép és így biztosan lehet vele találkozni. Ki tudja, talán még lehet telefonszámcsere is, rajtad múlik elsősorban. Éppen tegnap néztem egy két videót róla, nagyon nagy arc, még lehet én is találkoznék vele, pedig nem rajongok a tehetségkutatókban fellépett emberekért, de van mindkét csatorna tehetségkutatóiból olyan versenyző akivel szívesen találkoznék.
Nem vagy pesti, én sem:) Valahogy tudatod velem merre laksz? Lehet, hogy a közelben. Majd én is elárulom merre lakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!