Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HOL ismerkedjek fiúkkal?
haloween is partyin is lehet utcán XD a netel az a baj hogy lehet nem irnak vissza pl: parom.hu (vagy valami ilyes mi) ott nem fizetösöknek csak 5 levelet lehet küldeni 1 hónapban az mi má!
és myvipen is lehehet is merkedni valaki ott találta meg a szerelmet :)))
Részemről én visszaírnék, ha rám írnál facebookon. Nem rossz az, csak fordítva nem működik(fiú --> lány), próbáltam... Egyszer.
[OFF]Mondjuk annak az esélye, hogy erre "miért is ne?" alapon megkeresel facebookon a nulla felé konvergál( [link] mindazonáltal ha ez az igencsak valószínűtlen esemény mégiscsak bekövetkezne, hasonló esélyekkel kecsegtet, hoyg majd a fejem/profilom alapján pont szimpatikus leszek...[/OFF]
17/F
Ui.:
1. Nem vagyok pedo. Köszönöm.
2. Perverz állat sem, aki GYIK-en szerzett adatok alapján veri. Köszönöm.
3. Többi megjegyzést privátban, ha kérhetném, ígérem, válaszolni fogok az összesre. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!