Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » HOL ismerkedjek fiúkkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HOL ismerkedjek fiúkkal?

Figyelt kérdés
Osztályomban én vagyok a legidősebb, és főleg idősebb fiúkkal szeretnék ismerkedni. Discoba és egyéb "nyílvános" szórakozóhelyekre sajnos nem igazán engednek el a szüleim, csak sulidisco van, de az mi? :D Szóval iskolán kívül ti hol szoktatok ismerkedni?
2011. nov. 2. 20:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nemcsak neten. Lehet bárhol, de discoban nem lenne jó ötlet. Szerencsére a szüleid nem is engednek:) A net se rossz ötlet. Értem, hogy valóság meg minden, de és? A 21. században vagyunk és ez van. Rengetegen vannak már fent neten és szinte itt jobban és könnyebben elérhetsz bárkit.
2011. nov. 2. 20:48
 12/21 /Anita_'94/ ***** válasza:
Sportrendezvényeken. Nem vicc, tele van pasikkal. Főleg egy focimeccsen.
2011. nov. 2. 20:54
 13/21 A kérdező kommentje:
mondjuk igaz.. köszi a válaszokat, de ha más ötlet van írjatok! világi lány vagyok, de csak a filmekben láttam még, hogy egy pasi csakúgy odajön egy idegen nőhöz. Amúgy csak egyszer tapasztaltam..
2011. nov. 2. 20:55
 14/21 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem érdekel igazán a sport, de jó ötlet, köszi! kipróbálom ;)
2011. nov. 2. 20:56
 15/21 anonim ***** válasza:
Pest megyében hol laksz?
2011. nov. 2. 22:17
 16/21 JANIkettőezer ***** válasza:
atomerőműben
2011. nov. 3. 01:12
 17/21 sovjet válasza:

haloween is partyin is lehet utcán XD a netel az a baj hogy lehet nem irnak vissza pl: parom.hu (vagy valami ilyes mi) ott nem fizetösöknek csak 5 levelet lehet küldeni 1 hónapban az mi má!

és myvipen is lehehet is merkedni valaki ott találta meg a szerelmet :)))

2011. nov. 6. 09:05
 18/21 anonim ***** válasza:
Jaj ne társkeresőnXD A közösségi oldalak mások mint a társkereső vackok. Nem megbízható a társkereső.
2011. nov. 6. 15:08
 19/21 anonim ***** válasza:
én is írtam ki ilyet. ilyen helyzetben vagyok mint te (15L) ezért nemis volt barátom. egyedül meg nem szívesen megyek el cukrászdába meg ilyenek, meg persze ott belém botlik a nagy ő és leszólít. legtöbb mindenki itt neten szerez magának
2011. nov. 9. 19:00
 20/21 anonim ***** válasza:

Részemről én visszaírnék, ha rám írnál facebookon. Nem rossz az, csak fordítva nem működik(fiú --> lány), próbáltam... Egyszer.

[OFF]Mondjuk annak az esélye, hogy erre "miért is ne?" alapon megkeresel facebookon a nulla felé konvergál( [link] mindazonáltal ha ez az igencsak valószínűtlen esemény mégiscsak bekövetkezne, hasonló esélyekkel kecsegtet, hoyg majd a fejem/profilom alapján pont szimpatikus leszek...[/OFF]

17/F

Ui.:

1. Nem vagyok pedo. Köszönöm.

2. Perverz állat sem, aki GYIK-en szerzett adatok alapján veri. Köszönöm.

3. Többi megjegyzést privátban, ha kérhetném, ígérem, válaszolni fogok az összesre. Köszönöm.

2011. nov. 9. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!