Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen öltözködés jön be egy Pasin?
nekem mi jön be?
acélbetkós, szakadt famer, bőr vagy farmerdzseki, zöld punk haj.:)
szóval ne akarj nekem tetszeni:D
Dehogy gáz a Tesco :D Én is vásárolok ott, csak véletlenül kihagytam. Mondom hogy a kiárusításokon kell beszerezni cuccokat :D Nem mondom hogy mindjárt egy szatyorral, de innen-onnan begyűjthetsz néhány jó darabot, viszont az nem öt perc alatt megy, szét kell nézni és végignyálazni a választékot :D
17:41-es
:D Én szívesen elmennék :D De az biztos nem fél óra lenne, viszont lenne társaságod, elszórakoztatnálak közben xD Ó, néha én még úgy is végigszaladok az üzleteken hogy pénzem sincs, csak próbálgatok :D Aztán néha az új kollekcióból meg is vár pár darab, kiárusításon meg megveszem jó olcsón :D A cipőhöz meg annyit, hogy arra igazán érdemes időt szánni, mert ha nem kényelmes és nem passzol, akkor úgysem használod ki, mert egy idő után ráunsz hogy nem érzed jól magad benne, akkor meg fölöslegesen vetted. A cipőre nem szabad úgy gondolni hogy majd bejáratódik, új korában is legyen kényelmes, mert az az egészséges.
17:41-es
Jah ezért volt nehéz dönteni, ráadásul most mehetek vissza kicseréltetni mert már elszakadt a füle....
Hát olyan van hogy előre bemegyek valahova hogy ha pénzem van akkor csak megyek és megveszem, így csúsztam le életem kalapjáról :( Azóta se tanálok akkora kalapot ami jó a fejemre XD
Majd meglesz a kalap is ;) Én azt szoktam mondani hogy a ruhadarabnak is akarnia kell engem, nem csak fordítva, ha az a kalap nem várt meg téged, nem akart a tulajdonod lenni, másnak biztos jól szolgál :))) Ezek szerint nagy a fejed :D Á nem, csak ugratlak. Egyszer a te kalapod is előbukkan :)
17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!