Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek volt már, hogy későn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már, hogy későn jöttetek rá, hogy szerettek egy bizonyos személyt?

Figyelt kérdés
Én mindig későn jövök rá, hogy szeretem. Van, mikor hónapokig tart, de van, hogy csak pár napig. Most például pár napja hajt rám egy srác, de most, mire belezúgtam, már nem foglalkozik velem.:( Velem van a baj?
2009. máj. 6. 13:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok amúgy.:D
2009. máj. 6. 13:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Sajnos volt ilyen. De most már TÚL késő, olyannyira, hogy soha többé nem fogom már látni! És örök életembe bánni fogom azt amit tettem..
2009. máj. 6. 13:54
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem veled, engem is mindig hagynak a francba pár nap után. (Tegyk hozzá, hogy még soha nem hívott el senki sem randizni.:( )

Amúgy szerintem nem szerelmes vagy, hanem csak szeretni akarsz vkit. Én is így vagyok. Nem vagyok szerelmes, csak azt hiszem. (7hónapig tényleg szerettem egy srácot, de ő letojt magasról, és most látom milyen csajokkal vergődik össze, jobb is, hogy nem jött össze ez az egész.)

2009. máj. 6. 13:57
 4/11 anonim ***** válasza:

Velem is volt már sajnos ilyen :(

20/F

2009. máj. 6. 13:57
 5/11 anonim ***** válasza:

velem vol van lesz.

mostis van. osztálytársam... :(

2009. máj. 6. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:

Hat en kb 1 eve szeretek egy lanyt,mar majdnem osszejottunk,ugyereztem szeret ois engem,el akartam ezt mondani neki par napon belul(csak a legszebb pillanatot vartam),mikor meglattam ,hogy jar egy fiuval.

Nem kivanom senkinek azt az erzest,meg az ellensegemnek sem.(Monnyuk tenyleg tul sokaig vartam )

2009. máj. 6. 19:30
 7/11 anonim ***** válasza:
19:30 as valaszolo vagyok, azt kerdezted,hogy volt mar-e hogy tul keson vetted eszre hogy szereted.En nem voltam biztos benne hogy szeretem,azt hittem hogy csak nagyon szimpatikus,es nem akartam elrontani a baratsagunkat.
2009. máj. 6. 19:32
 8/11 A kérdező kommentje:
:(
2009. máj. 6. 19:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha sorozatosan fordul elő veled, az már gyanús. Nem lehet, hogy félsz a felelősségtől, ezért vágysz rájuk csak akkor, ha már jó messze vannak? Vagy sokkal kényelmesebb utólag vágyakozni, mint helyben belevágni?

Én is gyakran vallok szerelmet olyan lányoknak, akikről tudom, hogy úgyse lesznek soha az enyéim. De ha lenne rá esély, akkor hátha én se tennék meggondolatlan kijelentéseket. Hátha téged is csak a távollétük "izgat fel"?

2009. máj. 6. 23:10
 10/11 anonim ***** válasza:
mindig az kell ami nincs, mint a kisgyerek, ha elveszik a jatekot amivel nem jatszik akkor tuti hogy az fog kelleni neki.. valami ilyesmi lehet a te esetedben is.
2009. máj. 7. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!