Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már, hogy későn jöttetek rá, hogy szerettek egy bizonyos személyt?
Szerintem nem veled, engem is mindig hagynak a francba pár nap után. (Tegyk hozzá, hogy még soha nem hívott el senki sem randizni.:( )
Amúgy szerintem nem szerelmes vagy, hanem csak szeretni akarsz vkit. Én is így vagyok. Nem vagyok szerelmes, csak azt hiszem. (7hónapig tényleg szerettem egy srácot, de ő letojt magasról, és most látom milyen csajokkal vergődik össze, jobb is, hogy nem jött össze ez az egész.)
Velem is volt már sajnos ilyen :(
20/F
velem vol van lesz.
mostis van. osztálytársam... :(
Hat en kb 1 eve szeretek egy lanyt,mar majdnem osszejottunk,ugyereztem szeret ois engem,el akartam ezt mondani neki par napon belul(csak a legszebb pillanatot vartam),mikor meglattam ,hogy jar egy fiuval.
Nem kivanom senkinek azt az erzest,meg az ellensegemnek sem.(Monnyuk tenyleg tul sokaig vartam )
Ha sorozatosan fordul elő veled, az már gyanús. Nem lehet, hogy félsz a felelősségtől, ezért vágysz rájuk csak akkor, ha már jó messze vannak? Vagy sokkal kényelmesebb utólag vágyakozni, mint helyben belevágni?
Én is gyakran vallok szerelmet olyan lányoknak, akikről tudom, hogy úgyse lesznek soha az enyéim. De ha lenne rá esély, akkor hátha én se tennék meggondolatlan kijelentéseket. Hátha téged is csak a távollétük "izgat fel"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!