Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim (főként 30-as férfiak) mikor szépnek nevezhető egy nő, és mikor átlagos számotokra?
Külső-belső egyaránt érdekel. Akár kép is jöhet a példa kedvéért.
Mi az ÁTLAGOS?
Mi a szép nő?
Elárulom, hogy miért kérdztem.
Belépett egy férfi nem olyan rég az életembe. Gyakran megkeres, bár nem történt még semmi. De mivel nem evagyok egy bombázó, egy átlagos fiatal lány vagyok, inkább sportos, mint nőies, nem akarom elhinni, hogy egy ilyen jóképű, fiatal férfi engem akar a sok nőcis korabeli lányok mellett.
Én pl nem sminkelem magam, mert azt az arcomat akarom mutatni, aki vagyok. A legtöbb fiatal nő nagyon szép arcra, de ha lemosná, megdöbbennétek.
Én ezt nm akarom, adom egyszerűen önmagam és kész. És ez tetszhet ennyire valakinek?
Na ezt most félre fogjátok érteni:
Volt már párom, de nem volt egy sármos, én szerettem és kész. A mostani férfi viszont aranyos, sármos...tökéletes női ideál, és pont engem vesz észre? :D
11:23!
Az már a párkapcsolat téma, engem a megtetszés érdekel.
"Én ezt nm akarom, adom egyszerűen önmagam és kész. És ez tetszhet ennyire valakinek?"
Tetszhet,és ez a legjobb,amit tehetsz.Mi az,hogy azzá akarsz válni?Fogadd el magad,ha valaki megszeret az beléd szeressen,ne egy hiteltelen produkcióba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!