Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek álljak rajta bosszút, vagy hagyjam békén? (többi lent)
Szóval van egy fiú. Egy suliba járunk. Nagyon nem bírom. Ő az egyik legnépszerűbb srác a suliban.
Egy helyre járunk sportolni is. (ez véletlen am)
És állnadóan beül az edzéseimre és ott röhög rajtam, meg folyton leéget. A suliban is mindig röhög rajtam, és kibeszél a barátaival, amikor nem is ismer. Nagyon idegesít, hogy lejárat a suliban, én meg tehetetlenül állok egyedül...
Az, hogy szép vagyok-e az szubjektív. Sok embernek tetszem, soknak nem. Nem tudom, hogy te milyen típusú lányokat tartasz szépnek. :)
És tenisz edzésre járok. :)
tegnapelőtt 18:28
Ha megnézzük egymást iwiw-en rögtön kiderül. :)
És annyira fontos neked a tenisz, hogy elviselj egy olyan bunkó edzőt is? :)
nincs már iwiwem :D
Am meg nagyon szeretek teniszezni, és az edzőmet bírom, mivel nagyon jó humorú ember, csakhát van ez a csípkelődős humora is, amit egyzserűen csak ki kell bírni. De ettől a sráctól már nem viselem el ugyanazt...
tegnap 18:52
Eddig másnak festetted le az edződet!
Facebook?
11-24 16:34
Na mi van? Mit csináltál vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!