Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami baja van velem? Miért nem ír rám?
Egy srác felvett msnrepár napja. Eddig mindig rámírt, de az elmúlt 1 napban nem írt rám. Én meg nem írtam rá. Tegnap volt olyan, hogy felléptem, és Ő elérhetőből rögtön elfoglalt lett.:S És nem írt rám akkor sem. Elfoglaltba valszínűleg azért tette magát, mert felléptem... nem?!:S Ezek szerint nem akar velem beszélni?! Pedig eddig úgy odavolt értem... és az utolsó beszélgetésben sem volt semmi olyan, ami miatt megutálhatott...
15/L, ő 17/F
Pedig így volt, akár milyen hihetetlen is.:) Nem tudtuk egymás nevét, csak ő kiderítette az enyémet, és úgy keresett rám.(:
Hát nem tudom... ha azt várja, hogy én írjak rá, akkor miért teszi magát elfoglalttá, mikor fellépek?:(
Ajjaj! Hát ez elég bonyolult is lehet. A fontos, hogy ezek mind csak találgatások, az igazi okra neked kell rájönnöd. Van olyan típus, hogy bejelentkezel msn- re, ő el van foglalva valami mással és egyszerűen nem is vette észre, hogy fent vagy. De persze, az is lehet, hogy így akarja tudtodra adni, hogy nem akar veled beszélni. Lépj be msn- re és várd, hogy megszólítson, ha nem ír rád akkor valószínű, hogy a pár beszélgetésből arra a következtetésre jutott, hogy egyszerűen nem illetek össze. Van egy cseppnyi lehetősége annak is, hogy azt várja te írj rá, (bár szerintem ennek a valószínűsége elég kevés) ezt rád bízom, de az én büszkeségem egyszerűen nem engedné, hogy én kezdeményezzek. Gondold át, hogy amikor beszéltetek nem mondtál e valamit ami nem tetszett neki, vagy ami esetleg untathatta. (Ezért ellenzem az msn-t, telefont,levelezést; nem lehet olvasni az ember arcáról.)
Az is meglehet, hogy bizonytalan abban mit akar. Szerintem az a legvalószínűbb, hogy meg akart ismerni, de rájött, hogy nem igazán vagytok egy hullámhosszon. Én minél előbb utána járnék a dolgoknak, fontos, hogy ne görcsölj ezen a témán sokáig, és ha esetleg ódzkodik a srác, akkor ne magadat tedd felelőssé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!