Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami baja van velem? Miért nem ír rám?
Egy srác felvett msnrepár napja. Eddig mindig rámírt, de az elmúlt 1 napban nem írt rám. Én meg nem írtam rá. Tegnap volt olyan, hogy felléptem, és Ő elérhetőből rögtön elfoglalt lett.:S És nem írt rám akkor sem. Elfoglaltba valszínűleg azért tette magát, mert felléptem... nem?!:S Ezek szerint nem akar velem beszélni?! Pedig eddig úgy odavolt értem... és az utolsó beszélgetésben sem volt semmi olyan, ami miatt megutálhatott...
15/L, ő 17/F
Próbálj meg most te ráírni :)
próba, szerencse
SZERINTEM ZAT VÁRJA HOGY TE ÍRJ NEKI ezzel azt jeleznéd hogy te is érdeklődsz iránta és nem az van hogy csak ő próbál szórabírni de nem is érdekel igazából...
a netes szerelmek álltalában nem jönnek be de ha valahonnan is mer és azért vett fel az más ;)
miért nem jönnének be a net-es szerelmek? Tudok egy csomót (itt is vannak válaszolók között is jó páran)!
2.vsz voltam
Várj mondjuk egy napot és ha nem ír rád, Te is megteheted. De nem kell ebből globális szintű problémát csinálni. :)
Sok sikert!
Sárky
Én észre se szoktam venni, ha vki föllép msnre, így mindig időnként újra kell csekkolnom, hogy vannak -e fönn olyanok, akikkel beszélgetni szeretnék. És az állapotjelzéseket sem használom mindig rendeltetésszerűen.
Oké, én lány vagyok. De nem hiszem, hogy a fiúk nálunk bonyolultabbak lennének (igaz, srácok? :D).
Szóval szerintem nem kell rögtön kombinálni és elméleteket gyártani és ideggörcsöt kapni. Ezzel fogod magad is tönkretenni.
Miért ne írhatnál rá te? Ha eddig minden nap ő írt, és utoljára te, nem lehet, hogy neki megint jólesne, ha érdeklődnél felőle? Mert "tegnap is rám köszönt, ma miért nem?" alapon simán el tudom képzelni, hogy most ő sem érti, mi van.
Egyet mondok: ne akard annyira görcsösen. Képzeld, nekem fél éve van párom, de mégsem ír rám mindig egyből, ha fönn vagyok msnen, van, mikor én kezdeményezek, van, mikor egyikőnk se. Ez nem azon múlik, hogy érdekel -e a másik vagy sem, ettől még ugyanúgy szeretjük egymást...
Szóval no para, cselekedni kell! :) (22/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!