Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a kinézetem? L/15
2011. nov. 1. 12:45
12/41 anonim válasza:
Bocs.. de szerintem már jó csaj vagyok-.-
:D hát önbizalomhiányod az nincs....
Am szép vagy szerintem,így női szemmel.20l
(De azért ne szállj el nagyon magadtól.:D)
14/41 anonim válasza:
Szia :) Nagyon jól nézel ki és nagyon jó tested van már most is :) Kívánatos nő lesz belőled,egyébként szerintem a naci nagyon jól áll, sexy :) De biztos hogy te vagy a képen? vagy csak szivatod ezzel egyik barátnődet? :)
15/41 anonim válasza:
Pontosítanák, már most jó csajnak képzeled magad, már most nagyképű vagy!
-.-
16/41 anonim válasza:
úúú a második kép nagyon tetszik. Kár hogy nem ismerlek. Cool
17/41 anonim válasza:
elég szarul nézel ki kis hányadék
18/41 anonim válasza:
5 év mulva jó csaj leszel, most még gyeremeteg az arcod olyan babás :D
19/41 anonim válasza:
látszik, hogy a fürdőben csináltad a képet, de akkor se vegyél a leós nacihoz, és a /mű/bőr kabátodhoz szőrpapucsot... ha már veszed a fáradtságot, hogy kiöltözz, legalább egy jó magassarkúban, vagy csizmában...
egyébként jól sminkeled magad, csinos vagy. fülig ér a mosolyod :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!