Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha megláttok egy meztelen férfit, aki az udvarában kertészkedik, arrol mi a véleményetek?
kert vs erkély?
Egyébként ott sem lehetne, csak a zsaruk nem szeretnek melózni :)
itt a link az erkélyen meztelenkedésről...csak azért hoztam fel ezt példának,mert szerintem valaki udvara sem számít közterületnek,így akkor meztelenkedhet ott,amikor akar.A kép felett egyébként van egy erre utaló mondat:"Ugyancsak szabad meztelenkedni magántulajdonú ház kertjében, még akkor is, ha az utcáról a kerítésen át minden látszik."
Szóval csak ezért hoztam fel ezt az erkélyes sztorit.
Blikk. :)
Egyébként a pontos jogi szabályozást én sem tudom, de pl hangoskodni sem szabad magánterületen korlátlanul, ugye.
Múltkor volt hír, h (az USÁ-ban) lecsuktak valakit, aki a saját zárt lakásában mászkált pucéran és az utcáról látható volt (meg is látta pár kisgyerek, lett is botrány).
Ok, értem én.
Az is lehet, h tényleg ilyen a szabályozás. Semmin nem lepődöm már meg :)
De akkor ez rossz szabályozás, ebben gondolom egyetértünk (pedig szeretem nézni az ilyesmit :) ).
Ja és az USA-ban olyan törvényke vannak,mint például ez:Az U.S.A. egész területén tilos veszélyeztetett fajokkal szexuális kapcsolatot létesíteni, kivéve az ízeltlábúakat.
Úgyhogy azért az USA törvényeire és egyéb jogi dolgaira nem szívesen hivatkoznék :D...
Igazából engem személy szerint nem zavar,mert nem nézek oda,ha nem érdekel,meg különben is minek kell benézegetni mások udvarába,de ha mondjuk lenne gyerekem,már másképp gondolkoznék.
Szóval azért én is szabályoznám az ilyesmit valamilyen szinten(mondjuk olyan kerítés mögött engedélyezném,ami mögé nem lehet belátni).
"nem zavar,mert nem nézek oda"
Ez nem jó szemlélet.
Ha nem látod, nincs is?
Ha zajong a szomszéd, füldugót teszel be?
Ha rádfújják a füstöt, arrébb mész?
Ha megvernek az sem gond, majd meggyógyul?
Érted :)
Nem úgy értettem,hogy nincs,egyszerűen engem személy szerint nem érdekel,hogy ha valaki meztelenkedik a saját birtokán.Nem az,hogy nem létezik,csak engem nem érdekel,hogy ki mit csinál a saját magánterületén(amíg törvényes keretek közt marad-bár a meztelenkedésről nem tudjuk,hogy törvényes-e,de az eddigi bizonyítékok,amiket felmutattam,engem meggyőztek,hogy törvényes:)).
Valószínűleg megverni nem fognak,mivel lány vagyok és nem kötök bele senkibe(persze nem vagyok látnok,de eddig még nem történt meg),a szomszédról meg annyit,hogy ha akkor zajong,amíg szabad a házszabályzata szerint(panelban lakok),addig csinálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!