Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért miért lenne valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért miért lenne valaki k*rva/r*banc?

Figyelt kérdés

Ha a lánynak és a fiúnak sincs kapcsolata.

Nem járnak egymással, csak közbe szex van.. 1héten 3szor kb. Jól érzik magukat egymással,nem szerelmesek, csak a szex..:)

2011. okt. 31. 22:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%

ez a bizonyos barátság /vagy még az se/ extrával.

semmi kurv@ság sincs benne a mai általános nézet szerint. és most ne akár csak 20 évvel ezelőtti, vagy évszázados erkölcsi nézeteket vegyünk számításba, hanem a pillanatnyi valóságot.

ami a 2 vagy több félnek jó, és nem ártanak vele másnak, akkor az elfoadható

2011. okt. 31. 22:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Mert a fiatalkorban ez a legideálisabb állapot (van szex, de nincsenek a kapcsolattal járó felelősségek), és erre mindenki irigykedik, legyen fiú vagy lány. Ha meg jól néz ki a fiú/lány, akivel töcskölsz, akkor a veled azonos neműek még irigyebbek lesznek.
2011. okt. 31. 22:57
 13/20 anonim ***** válasza:
5%
Mert a ribik kúrnak érzelmek nélkül.
2011. okt. 31. 23:04
 14/20 anonim ***** válasza:

[link] !!

: DDDDDDDDDDDDDD

2011. okt. 31. 23:33
 15/20 anonim ***** válasza:
8%
megítélés kérdése. nálunk a kutyák szokták ezt csinálni...
2011. nov. 1. 09:16
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se k*rva/r*banc az illető.

Nekem is volt olyan kapcsolatom egy fiúval, hogy csak szex és más semmi. Akkor élveztem, mert tényleg semmi kötöttség nem volt, nem hívogattuk egymást, csak amikor épp mindketten akartuk, akkor összejöttünk. Csak egymással volt ilyen kapcsolatunk és amikor elkezdett kialakulni egy kapcsolata a fiúnak megbeszéltük, hogy abbahagyjuk, ennyi. Persze nekem nehéz volt utána, mert már elkezdtem kötődni hozzá, de nem szólhattam semmit, magamnak csináltam ezt a helyzetet. Szóval, ha úgy döntesz, hogy beleszállsz egy ilyen kapcsolatba, számolj vele, hogy könnyen elkezdhetsz érezni valamit iránta.

2011. nov. 1. 11:40
 17/20 anonim válasza:
hova valósi is vagy esetleg házszám?
2011. nov. 2. 02:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Csak az irigy,frigid emberek tartják az ilyesmit ribancságnak.
2011. nov. 19. 07:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Én bevallom hogy szeretek ribanckodni mert fiatal vagyok és élvezem az életet + imádom ha megpakolnak és s*o*hatok (:

19/f ;) (tényleg fiú vagyok)

2011. nov. 19. 18:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Egészségedre!
2011. nov. 19. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!