Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnál ha így állnék oda melléd az utcán?
Csak úgy poénból eszembe jutott, hogy odamegyek az utcán egy sráchoz, aki olyan tipikus lúzernek néz ki, de azért valamennyire igényes (nehogy elkapjak valami bacit) és megszólítom egy ilyen szöveggel: "Hali, mit ettél ma?" Ha valami olyat válaszol, ami nem büdös étel, akkor folytatom "Na jó, akkor akarsz csókolózni?" :D
Aztán ha megcsókoltam a végén elmondom neki, hogy közben azt képzeltem, hogy egy lánnyal csókolózom és jól játszotta a szerepet.
Mennyire lennél ideges ettöl? Vagy nem érdekelne? :D
Ezután csak úgy elsétálnék...
17/L
úgy sem mernéd megtenni ezt:D a legtöbb lány megszólítani is fél egy fiút nem hogy ezt megtegye:D
21f
Mivel már messziről látnám rólad, hogy egy hülye fogyatékos p.csa vagy, úgy lealáználak, hogy sírva húznál haza. De csak ha jó kedvem van. Ha rossz, akkor beleb.sznék egy hatalmasat a melledbe, csak úgy poénból.
Ha pedig humoros hangulatom lenne, akkor az mondanám, hogy "én meg azt képzeltem, hogy egy fogatlan, bajszos 80 éves nagymamát smárolok le, de nagyon szar volt a teljesítményed, így remélem haza tudok menni fogat mosni, mielőtt lehánylak".
De persze nekem sosincs humoros hangulatom, úgyhogy jobb, ha nem próbálkozol nálam.
én alapból nem mennék bele csókba sem, nemhogy ismeretlenekkel, de még ismerősökkel sem, kivéve ha a párom lenne
amugy egy hatalmas r..ancnak tartalak msot is ha ezt komolyan gondltad
bár az is igaz hogy hozzám nem jönnél oda mert nem vagyok luzer
F17
Biztos meglepődnék és hogy néznék hogy "Mivaaaannn?"
Hozzám még nem jöttek oda semmivel csak tüzet kérni meg vki megkérdezte h hány éves vagyok. Utóbbit nem értettem miért érdekli.
Beszarok a kommenteken. :'DDDD
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!