Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnál ha így állnék oda melléd az utcán?
Figyelt kérdés
Csak úgy poénból eszembe jutott, hogy odamegyek az utcán egy sráchoz, aki olyan tipikus lúzernek néz ki, de azért valamennyire igényes (nehogy elkapjak valami bacit) és megszólítom egy ilyen szöveggel: "Hali, mit ettél ma?" Ha valami olyat válaszol, ami nem büdös étel, akkor folytatom "Na jó, akkor akarsz csókolózni?" :D
Aztán ha megcsókoltam a végén elmondom neki, hogy közben azt képzeltem, hogy egy lánnyal csókolózom és jól játszotta a szerepet.
Mennyire lennél ideges ettöl? Vagy nem érdekelne? :D
Ezután csak úgy elsétálnék...
17/L
2011. okt. 31. 22:08
11/49 anonim válasza:
alapból nem csókolóznék veled...
12/49 anonim válasza:
csak bohóc jelmezt? az is elég vicces:D
13/49 anonim válasza:
Azt mondanám, te meg úgy csókolsz, mint egy fiú, de mivel nem vagyok meleg, elküldelek. :)
14/49 A kérdező kommentje:
Jujujj sokáig tartott kitalálni a válaszod :P
2011. okt. 31. 22:14
15/49 anonim válasza:
Neked meg gondolom a kérdést :P:P
16/49 anonim válasza:
Nem állnék le idegenekkel beszélni,mert én kocka vagyok és félek a lányoktól!
De a ribancokat utálom!
Egy Kocka
17/49 A kérdező kommentje:
Áh nem... Tegnap buszozás közben jutott eszembe mikor egy szemüveges kocka kinézetü srácot láttam az orrát piszkálni az egyik buszmegállóban... xD
2011. okt. 31. 22:18
18/49 anonim válasza:
és ennek hatására kedved támadt megcsókolni... az derék.
19/49 anonim válasza:
Jó, keményítsünk be egy kicsit. Jól beleharapnék a nyelvedbe. Ehhez mit szólsz? :)
20/49 A kérdező kommentje:
Látom felfogni nem sikerült amit eddig írtam :) De sebaj... A kérdés célja a sok válasz olvasása, ami elüzi egy idöre az unalmamat..
2011. okt. 31. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!