Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok, vagyis hogy keressek titkos búvóhelyet a párommal?
Figyelt kérdés
Egyszerűen olyanok a körülmények, hogy sehol nem tudunk nyugodtan együtt lenni. Arra gondoltunk, hogy elmegyünk egy motelba, vagy vmi ilyesmi, hogy addig is megszabaduljunk a külvilágtól. Biztos furcsán fognak ránk nézni, de nem érdekel.
Nézegettem a neten a szállásokat, kimondottan ilyet nem találtam. Pár órára kéne vmi igényes motel jó áron.
Ha vki tud ilyet, légyszi írjon - Bp X, vagy XIX. kerület.
2009. máj. 5. 21:16
1/4 anonim válasza:
apró keresőben arra keress rá h búvóhely pároknak. én rengeteg ilyenbe botlottam, mikor albérletet kerestem pesten :D
2/4 anonim válasza:
A Keletiben a Tourist Info iroda előtt ácsorgó bácsik és nénik szállást kínálgatnak. Nagy részük apartmentben utazik, így 30-40 euroért egy komplett lakásba mehettek(egész nap + éjszaka). De biztos lehet velük tárgyalni... Ha komolyan érdekel, de nem égetően sürgős, akkor írj egy mailt és utánakérdezek neked.
3/4 kovipali válasza:
ott a buvohely.com, nézz szét:)
4/4 anonim válasza:
ha még érdekel x.kerben tudok,ha jó módú vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!