Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ilyen 1 barát?
Figyelt kérdés
Mióta barátnőm van azóta mindig csak beszólogat de töbnyire a barátnőmet khurvázza:S ha meg jelzem h ezt nem kéne akkor meg bevan sértődve a gyerek :S
Meg csak ugy szórakozásból ütöget ha már erős vissza csapok xD (kis erő fölényem van) És akkor is meg sértődik meg minden és utánna meg jön h adjak már neki 1 kis pénzt mert venni akar energia italt stb.:S
15/f
2009. máj. 5. 20:51
1/6 anonim válasza:
Nem barát, inkább csak erős túlzással haver...
És még csóró is:D
A barátnődre meg féltékeny, azért kurv@'zza, hogy a szeretetét gyűlöletté formálja sztem...
23/F
2/6 anonim válasza:
Hát én a helyedben leszerelném.... Egy barátnak nem így kellene viselkednie. Természetesen lehet negatív véleménye a ba rátnődről és addig oké, hogy meg is osztja veled, de figyelembe vehetné hogy te szereted és nem kellene mindenféle k*rvának lehordania. Meg ez a sértődős dolog is.... Nem lehet, hogy irigy egy kicsit, mert neki még nincs barátnője? Ebben a korban nem tartom elképzelhetetlennek.
3/6 anonim válasza:
Szerintem csak féltékeny rád,hogy barátnőd van, és esetleg kevesebbet foglalkozol vele. Meg ki is használ. De ne hagyd,hogy lekurv@zza a barátnődet! Hogy jön ő ahhoz? Mond meg neki, fejezze be..legalább is én nem hagynám. És ha megsértődik,az az ő baja. Ne foglalkozz vele,majd kialussza.
4/6 A kérdező kommentje:
Amugy nem csóri, régebben mikor otthon felejtettem a pénzem ő is adott de utánna meg is adtam.
Ht köszi a válaszokat. csak má nagyon idagesít néha :S:S
2009. máj. 5. 21:06
5/6 A kérdező kommentje:
az meg nagyunk nem érdekel h megsértődik csak akkor meg ott sajnáltatja magát :S wááá nem is idegesítem magam...
2009. máj. 5. 21:09
6/6 anonim válasza:
Ha az én haverom qrvázná le a barátnőmet biztos pofán vágnám. Ha besértődik akkor az nem az én bajom. De ha normális akkor többet nem qrvázza le. 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!