Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megbízható oldal? Még sosem vállaltam ilyen munkát. Szerintetek ez kamu?
webcam model állásról olvastam, hogy állítólag jól fizet...és nekem a "rendes munkám" mellett nem ártana egy kis mellékes. Találtam egy oldalt : livejasmin.com
szerintetek ez megbízható? esetleg valakinek van már tapasztalata ilyen munkával kapcsolatban? Kéri a személyes adataimat is (személyi ig. szám, cím stb) de még nem mertem megadni, egy kissé félek, ezért kérem a Ti segítségeteket! Szerintetek ez megbízható, fizetnek, ki adják esetleg nyilvánosságra az igazi nevem, lakhelyem stb? Kérlek, csak normális válaszokat adjatok, köszönöm!
Szia,
Én Helena vagyok a Privatkamera.hu csapatából.
Szerintem a webkamerás modellkedéssel nincsen semmi gond, elvégre Te döntöd el meddig mész el, senki se nyúl hozzád, és ha jól is érzed magad, miközben pénzt keresel - nos ez csak egy plusz :)
És ne mondja nekem a sok negatív kommentelő, hogyha élhetne abból, hogy a farkat veri, akkor nem tenné meg :D
Más oldalakról nem tudok nyilatkozni, de nálunk lehet úgy is pént keresni, hogy le se vetkőzöl, mindig vannak modell akciók, és pontosan fizetünk.
Akkor már szerintem egyszerűbb és tisztább lenne egy alkalmi pasi - vagyis állandó csak alkalmanként - aki fizet, és csak vele, persze ha bejön neked. Így nehezebb ráfaragni szerintem.
Én nem adnám meg az adataimat ilyen helyeknek (sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!