Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez megbízható oldal? Még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megbízható oldal? Még sosem vállaltam ilyen munkát. Szerintetek ez kamu?

Figyelt kérdés

webcam model állásról olvastam, hogy állítólag jól fizet...és nekem a "rendes munkám" mellett nem ártana egy kis mellékes. Találtam egy oldalt : livejasmin.com

szerintetek ez megbízható? esetleg valakinek van már tapasztalata ilyen munkával kapcsolatban? Kéri a személyes adataimat is (személyi ig. szám, cím stb) de még nem mertem megadni, egy kissé félek, ezért kérem a Ti segítségeteket! Szerintetek ez megbízható, fizetnek, ki adják esetleg nyilvánosságra az igazi nevem, lakhelyem stb? Kérlek, csak normális válaszokat adjatok, köszönöm!

2011. okt. 31. 14:21
1 2
 11/14 Helena-Privatkamera válasza:

Szia,

Én Helena vagyok a Privatkamera.hu csapatából.

Szerintem a webkamerás modellkedéssel nincsen semmi gond, elvégre Te döntöd el meddig mész el, senki se nyúl hozzád, és ha jól is érzed magad, miközben pénzt keresel - nos ez csak egy plusz :)

És ne mondja nekem a sok negatív kommentelő, hogyha élhetne abból, hogy a farkat veri, akkor nem tenné meg :D

Más oldalakról nem tudok nyilatkozni, de nálunk lehet úgy is pént keresni, hogy le se vetkőzöl, mindig vannak modell akciók, és pontosan fizetünk.

2011. dec. 2. 13:54
 12/14 anonim válasza:
szerintem a mai világban sokan durvább dolgokat csinálnak pénzért pl : VV gigi
2011. dec. 16. 16:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Akkor már szerintem egyszerűbb és tisztább lenne egy alkalmi pasi - vagyis állandó csak alkalmanként - aki fizet, és csak vele, persze ha bejön neked. Így nehezebb ráfaragni szerintem.

Én nem adnám meg az adataimat ilyen helyeknek (sem).

2012. ápr. 5. 01:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem is értem. Pasiknak miért nincs ilyen? Szerintem a nők között is vannak kiváncsiak, akik szeretnék látni a férfiúi nemiszervet.
2012. szept. 16. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!