Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el azt az embert, aki él a prostitúció adta lehetőségekkel?
Figyelt kérdés
Ha valaki olyan csúnya, hogy egyszerűen nem talál párt, akkor csak ez marad. Vagy ha régóta nem volt nővel és nem bírja tovább szex nélkül és nem tud szert tenni egy barátnőre, akkor csak ez marad.2009. máj. 5. 20:15
1/8 anonim válasza:
én nem ítélem el. azt viszont igen, ha valaki feleség, barátnő mellől jár el ilyenekhez, neadjisten még valami jókis betegséget is hazavisz. meg az nem tetszik nekem (nő vagyok) hogy férfimurvák nincsenek! mit csináljon egy nő, aki szívesen igénybe venne ilyen szolgáltatást?
2/8 anonim válasza:
természetesen nem murva, csak nem engedte k betűvel beírni :-D
3/8 anonim válasza:
Ha van rá pénze, miért ne?
Csak a nemi betegségekkel kell vigyázni És nem a sarkon kell összeszedni, hanem akkor vmi luxus helyen :)
4/8 anonim válasza:
figyi baba, te honnan veszed h nincsenek fiú / férfi proistik? Nem vagy elég tájékozott, bizony hogy vannak, és elárulom, jóval magasabb árfekvésben, mint a nők.
5/8 anonim válasza:
Nekem megvan róluk a véleményem... Sajnos a legtöbb pasi, amikor ilyen szolgáltatást akar igénybe venni, nem igényes lányokat választ, hanem az út széléről szed fel egy nemigen ápolt és bizalomgerjesztő lányt. Már az nagyon visszataszító ha elképzelem, hogy van gusztusa egy ilyenhez hozzáérni.
A másik: Minek ad ki érte pénzt? Annyi könnyűvérű hülye lány van diszkókban meg gyakorlatilag mindenfele, akik nem azt nézik, hogy ki mennyire jóképű, csak legyen már valaki, hadd hencegjenek....
Na az meg csak rátesz egy lapáttal, ha barátnő/feleség mellett k*rvázik valaki.
6/8 anonim válasza:
Elsősorban nem azt kell elítélni, aki él vele, hanem azt, aki csinálja. Az is elítélendő, aki kapcsolat alatt csinál ilyeneket.
7/8 anonim válasza:
Azt én is megvetem ha hazavisz betegséget utána az asszonyt terheli nőgyógyászati betegségekkel meg a pénztárcáját is.
8/8 anonim válasza:
Igénybe venném én is ha lenne nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!