Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miről lehet beszélni egy 16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről lehet beszélni egy 16 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
Én lassan 20 leszek és megteszett a lány, már párszor beszéltünk msn en , de ezek inkább olyanok voltak h én beszélek ő válaszol meg néha ír még valamit. Már kezdtem lemondani a dologról, de nemrég "aktivizálta " magát ilyen téren és az eddig szokásos pár sor helyett igazi" regényt" írt. Azóta nem beszéltem még vele, de ha tudnék se nagyon tudnék mit írni, mert már kezdek kifogyni az ötletekből.Ne gyertek azzal hogy jön ez magától mert nem jön. Nekem konkrét ötletekre van szükségem. Pl mit csináltál tegnap?( ez már nem jó mert mindig ezzel kezdem)
2009. máj. 5. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én 16 éves lány vagyok. Vannak srácok, akik szinte folyton írnak, le sem állnak, és még annyi időt sem adnak, hogy én írjak/kérdezzek vmit.:D Szval nekik aztán van témájuk. De azért néha jó egy kicsit leállni, hátha a csaj is akar vmit mondani/kérdezni.:) Szval ne akarj folyamatosan te témát felhozni, viszont azt se hagyd, h. kínos csend legyen... De ne legyen az, hogy folyton csak te írogatsz. Hagyd őt is szóhoz jutni.

Nálam úgy szoktak témát felhozni, hogy pl kérdeznek csak úgy vmit, aztán azt kibelezzük. Pl ki van nekem írva msnen, hogy "jó volt ez a verseny is:) jók voltunk" és akkor megkérdezi, h. "Milyen versenyen voltál?" és akkor tovább: "Hányadikak lettetek?" "Sok ilyen versenyre jársz?" Hányadik versenyed volt?" "Mit nyertetek?" "Jól játszol?" és még egy csomó minden... szval ki kell belezni egy adott témát. Azért mondok pár konkrétat, amiből kiindulhatsz:

-Voltál hétvégén bulizni?:D (ezt tőlem gyakran kérdezik:D és mondom, h. nem, aztán elkezdik mesélni, h én voltam.. tökjó volt, ***ban vtam, minden hétvégén megyek:D stb.)

-Pill, megyek vacsizni... (és mikor visszaérsz->) vok. Te már vacsiztál?:) Mit? ...

Nah most így hirtelen más nemis jut eszembe, de mindig hoznak fel vmi témát, ami tökre nem odaillik... az nemgáz.:) és akkor azt kibelezzük...:D lehet az egy tévéműsor, egy film, egy színész, egy tantárgy, egy weblap, vagy bármimás:)

Egyik nap megkért egy srác, h küldjek neki képeket magamról, és erről beszélgettünk egész este.:D kb 2-3órán keresztül:D szval azért elég jól kilehet belezni egy témát. szval ha megkéred, h küldjön képet magáról, akkor tudod neki írni, h de cukii:) meg tudod mondani, h melyik a legjobb, és hogy küldjön még:D majd leheth kicsit kéretni fogja magát, de végül úgyis küldd majd párat:)

Fellépek msnre, aztán majd még írok, ha lesz vmi új.:D

2009. máj. 5. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
hüvelygombáról
2009. máj. 5. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:

A múltkor is ezt mondtam:

A kettős kovalens kötés szimmetriájáról! Az tuti bejövős!

2009. máj. 5. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!