Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan készüljek rá? Most megyek majd először a barátomékhoz a lakásukra persze csak ketten leszünk otthon vagyis náluk.
Eddig már volt sok-sok petting de egyikünknél sem voltunk még soha am 8 hónapja vunk együtt(eddg mindig a bátyja külön lakásában voltunk ő elköltözött a bnőjéhez Szegedre és a barátomnak is van kulcsa).Úgy értem eddig csak ujjazás volt meg puszi a puncimra semmi nyalás meg szopás,mert úgy gondoltuk h nem épp az a megfelelő hely.Sztek szexisebben öltözzek mármint nem az átlagos tanga meg egyszerű melltartó,hanem a kicsit merészebb fekete csipkés melltartó piros tangával(igaz h már látta mind2t)?Illetve mit vegyek fel?(szokásos farmer... v vmi merészebb cuccot)
lehet h most hülyének néztek sokan h ilyet kérdezek de ő az első pasim és vhogy Vele élek meg minden ilyet először :)
jah am én 15 lány vok,ő meg 19 fiú :)
köszi a válaszokat és légyszi kíméljetek a sok hülye beszólástól
"Kedves" utólsó válaszoló!
Közlöm veled,h a barátom nem azért van velem mert nem ügyetlen és enm talál a saját korosztályában csajt,hanem mert így alakultak a dolgok és am meg már nagyon régótan ismerjük egymást konkrétan 6 éves korom óta.Jah am meg nem ő nem akar szexet,hanem én nem akarom h megtörténjen a dolog.De am így is jó Vele és ha úgy döntök akk úgyis megtörténik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!