Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak az ilyen tinilán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak az ilyen tinilányokkal? Meddig fognak még elmenni? 30/F

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy van 2 16 éves haragosom. Fogalmam sincs mit vétettem ellenük, de már vagy egy éve piszkálnak. Ameddig abba az iskolába jártak, ahol én dolgozom (informatikus vagyok), ez abban nyilvánult meg, hogy röhögcséltek rajtam, amikor a folyosón elmentem mellettük. Ezt huzamosabb ideig csinálták. Először visszavigyorogtam rájuk, aztán később megpróbáltam nem figyelembe venni őket. Nyilván látták, hogy nem húzom fel magam és akkor az egyik közösségi oldalon elkezdett valaki álnéven írogatni rólam megalázó dolgokat. Sejtettem, hogy ők azok, de nem volt bizonyítékom és senki nem tudta, hogy ki lehet az a bizonyos személy. Később az egyik tanár rájött, év végén, de nem csinált belőle balhét, mert a kölykök már úgy is ballagni készültek és nekem is megalázó lett volna, ha az egész iskola azon röhög, hogy le lettem puhap.öcsözve. A lányok tudták, hogy megtudtam hogy ők azok, de ennek ellenére továbbra is az arcomba vigyorogtak. Én meg nem tudtam mit csinálni, visszavigyorogtam rájuk.

A ballagásuk után az egyikük írt nekem egy levelet, amelyben leírja, hogy csak azért ócsároltak engem, mert balhét akartak az iskolában és a továbbiakban nem fogom őket többet látni. Gyakorlatilag bocsánatot kért, vagy nem tudom minek szánta a levelét.

Nyáron békén hagytak. A lány, aki a levelet írta, megpróbált beszélgetni velem faceboonon. Jó fej voltam vele, de a későbbikeben nem válaszoltam, ha kérdezett valamit, rám írt.

Azt hittem, hogy végre békén hagy. Azt sem tudtam, hogy mi a szándéka, azzal, hogy rám ír. Megbánta amit tett, vagy valamiben töri a fejét ?

Aztán múlt héten valaki kutyakaját kent a házam falára és a garázsajtóra. Szerintem ők voltak. Ez rájuk vallana. Mit lehet csinálni az ilyen gyerekekkel, meddig fognak még elmenni ? Hogyan kezeljem őket ?

2011. okt. 30. 14:41
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
"csak úgy beszállnának" Beszélt itt valaki arról, hogy önszántukból?
2011. okt. 30. 18:42
 32/36 anonim ***** válasza:
honnan tudod, hogy nem szexuális érdeklődés?
2011. okt. 30. 18:54
 33/36 anonim ***** válasza:

Én már rég megtéptem és összevertem volna őket, és rohadtul nem érdekelt volna, hogy 16 évesek és lányok. Aki tetű volt, az vállalja a következményeit.

Nyilván vannak ribanckodó képeik a FB-n, azokat szépen feltenni a napiszarra, vagy a puruttyára, ahogy korábban javasolták.

De nekem a megkocsikáztatós ötlet is tetszik. Nyilván nem kell nagy fizikai erő az egyiket elkábítani, aztán bevágni a csomagtartóba. Aztán elvinni valami elhagyatott helyre és jól rájuk ijeszteni. Persze külön-külön.

2011. okt. 30. 21:52
 34/36 A kérdező kommentje:

Mondom, nem ez a stílusom. Ráadásul valahogy biztosan kiderülne, hogy én állok a dolog mögött és akkor a szüleik egész egyszerűen összevernének. Meg ilyen haverjaim sincsenek. Nem akarok lesüllyedni az ő szintjükre, csak egyszerűen le akarom állítani őket.

És elmondom mégegyszer, hogy nem ribancok, mint a legtöbb mai tinicsaj. Ezért gondolom, hogy nem a szexről lehet szó.

2011. okt. 31. 10:01
 35/36 anonim ***** válasza:

kérdező,zerintedcsak,aribancok,akarnak,baszni?

megsúgom,nem,az,természetes,dolog,hogy,az,emberek,

baszni,akarnak,nyilván,őkis,ebbe,max,aza,furcsa,hogy,pont,

veled?kituggya.A,tinicsajok,mind,férgek,és,nemcsak,a,ribancok.

2011. okt. 31. 12:27
 36/36 anonim ***** válasza:
A nem ribancos tinik is túlfűtöttek szexuálisan, semmi más okot nem tudok elképzelni erre a viselkedésre csak azt, hogy dugni akarnak, de tudják, hogy nincs esélyük és előre megbosszulják a visszautasítást.
2011. okt. 31. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!