Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak az ilyen tinilán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak az ilyen tinilányokkal? Meddig fognak még elmenni? 30/F

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy van 2 16 éves haragosom. Fogalmam sincs mit vétettem ellenük, de már vagy egy éve piszkálnak. Ameddig abba az iskolába jártak, ahol én dolgozom (informatikus vagyok), ez abban nyilvánult meg, hogy röhögcséltek rajtam, amikor a folyosón elmentem mellettük. Ezt huzamosabb ideig csinálták. Először visszavigyorogtam rájuk, aztán később megpróbáltam nem figyelembe venni őket. Nyilván látták, hogy nem húzom fel magam és akkor az egyik közösségi oldalon elkezdett valaki álnéven írogatni rólam megalázó dolgokat. Sejtettem, hogy ők azok, de nem volt bizonyítékom és senki nem tudta, hogy ki lehet az a bizonyos személy. Később az egyik tanár rájött, év végén, de nem csinált belőle balhét, mert a kölykök már úgy is ballagni készültek és nekem is megalázó lett volna, ha az egész iskola azon röhög, hogy le lettem puhap.öcsözve. A lányok tudták, hogy megtudtam hogy ők azok, de ennek ellenére továbbra is az arcomba vigyorogtak. Én meg nem tudtam mit csinálni, visszavigyorogtam rájuk.

A ballagásuk után az egyikük írt nekem egy levelet, amelyben leírja, hogy csak azért ócsároltak engem, mert balhét akartak az iskolában és a továbbiakban nem fogom őket többet látni. Gyakorlatilag bocsánatot kért, vagy nem tudom minek szánta a levelét.

Nyáron békén hagytak. A lány, aki a levelet írta, megpróbált beszélgetni velem faceboonon. Jó fej voltam vele, de a későbbikeben nem válaszoltam, ha kérdezett valamit, rám írt.

Azt hittem, hogy végre békén hagy. Azt sem tudtam, hogy mi a szándéka, azzal, hogy rám ír. Megbánta amit tett, vagy valamiben töri a fejét ?

Aztán múlt héten valaki kutyakaját kent a házam falára és a garázsajtóra. Szerintem ők voltak. Ez rájuk vallana. Mit lehet csinálni az ilyen gyerekekkel, meddig fognak még elmenni ? Hogyan kezeljem őket ?

2011. okt. 30. 14:41
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

"Komolyan mondom erről már volt itt kérdés.

Két lány írt és elmesélték, hogy mindig kiröhögnek egy informatika tanárt, mi meg jól lehordtuk őket. Azt hiszem tán még azt is kérdezték, hogy miért mosolyog rájuk vissza, ha ők kiröhögik..nem igazán értették.. Most úgy 99%ig biztos vagyok benne, hogy rólad volt szó. Ja és nem rémlik, hogy írták volna, hogy bármit is tettél ellenül. Egyszerűen csak nincs jobb dolguk, és balhézni akarnak. így aztán ezen a kérdésen ne rágd magad.

Hogy kezeld őket? Hát sejtelmem sincs..ha még egy ilyen előfordul, akkor beszélgess el velük. Illetve azzal, aki írogat neked"

eznemígymükdik.Mivel több az akét ribanc hogy büntetlenül szivassanakegy felnőtt embert?renegeteg ilyet látok,szivatnak egy gyereket,amikormeg visszaszól,akor megveretik.

2011. okt. 30. 15:50
 12/36 A kérdező kommentje:
de akkor ha ennyire utálnak, akkor minek ír nekem az egyik bocsánatkérő levelet és miért próbál beszélgetni velem ? aztán meg ha nem írok vissza neki, akkor meg rongálják a házam. De abban nem vagyok 100%ig biztos h ők voltak. Csak ki lenne más? Komolyan, nem értem.
2011. okt. 30. 15:53
 13/36 anonim ***** válasza:
lehet baszni akarnak
2011. okt. 30. 15:54
 14/36 A kérdező kommentje:
kizárt
2011. okt. 30. 15:55
 15/36 anonim ***** válasza:
a tinicsajok vagy baszás miatt szemétkednek,vagy perverzek,és szeretik ha valakit szivatnak,és nemszólhatnak vissza mert megveretik őket.
2011. okt. 30. 15:56
 16/36 anonim ***** válasza:
nem jött JPG
2011. okt. 30. 15:57
 17/36 A kérdező kommentje:
hogy lelepleződjek, mi ?;)
2011. okt. 30. 15:59
 18/36 anonim ***** válasza:

A nem túl legális: az szinte minden amibe nem egyeznek bele :D

Na de viccet félre téve jó kesztyű, olyan overall ami mindent takar egy szőrszálat sem kéne elhagyni, símaszk, szép fekete napszemcsi, nem árt egy autó mosós haver, aki majd olyan tisztára mossa a kocsit, mintha új lenne(utána mehet a bontóba biztos ami biztos). Na lényeg semmi beszéd valamelyiket szépen el vinni "kocsikázni", elvenni telefont, iratokat aztán valahol kirakni, persze azért lakott terület mellett, meg esetleg egy kis apró, hogy haza telefonáljon vagy esetleg te arra kocsikázhatsz "véletlen" felveheted, haza viheted és hát menet közben célozhatsz rá esetleg legközelebb nem biztos, hogy ilyen humánusak lesztek.

Másik igen hasznos ötletem, csak korabeli srácok kellenek hozzá. Valami buliba elhivattatni velük őket, ott pedig mocskosul leitatni mind kettőt, majd hát rá venni őket "valami napiszarra való dolog" elkövetésére. Minél undorítóbb annál jobb;) Kapjanak egy kis hírnevet, aztán meg elküldeni a szülőknek a kis büszkeségekről készült filmecskét. Persze ha vannak pózer képeik akkor már pedomacin is meglehet alapozni a hírnevet. Remélem megleckézted ezeket a kis parasztokat!

2011. okt. 30. 16:02
 19/36 A kérdező kommentje:
bármennyire hihetetlen nem azok a tipikus városi hülye k.urvák, akik csak úgy beszállnának egy idegen autóba. eszük az van, ennyit én is tudok róluk. tudom h nem a szexre mennek, ez biztos.
2011. okt. 30. 16:04
 20/36 anonim ***** válasza:

Ennek ellenére az a sztori pont olyan volt, mintha a másik szemszögből írták volna! Én elhiszem, hogy több ilyen is van, de tényleg ugyanezt írta le az a két lány is.

Na mindegy.

2011. okt. 30. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!