Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti megszoktátok köszönni egy pasinak, ha előreenged az ajtóban?
Nekem ez valahogy természetes. Amikor előreenged egy fiú az ajtóban automatikus, hogy megköszönöm. Érdekes, van egy srác, akivel látásból ismerjük egymást, szoktunk köszönni egymásnak. Egy busszal járunk reggel suliba és egy csomószor előre enged a buszon, mindig megköszönöm neki.
Meg másoknak is.
Én nagyon örülök, ha előre enged valaki, szerintem nagyon udvarias dolog és jól esik. Úgy gondolom, ha valaki már udvarias velem és előre enged, akkor én is viszonzom az udvariasságot és megköszönöm. :)
16/L
# 14 na ez a baromság. Olyan is van, hogy udvariasság.
Lányokat (néhány kivételtől eltekintve) illik előreengedni és a lányoknak ezt illik megköszönnie. Ennyi.
# 15 na ez a baromság.
A magadfajták miatt ez nem udvariasság, hanem elvárás. Márpedig ennek nem elvárásnak kéne lennie, ráadásul nem minden nő felé, hanem csak a barátnőnek történő kedveskedésnek kéne lennie. Amúgy meg mint már írtam, azt kell előreengedni, aki közelebb van az ajtóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!