Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Plátói szerelemtöl meglehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plátói szerelemtöl meglehet szabadulni?

Figyelt kérdés

Beleestem valakibe két napja.. pedig semmit se tudok róla, csak beszéltem vele pár percet amíg a buszt kerestük ami hazavisz... azóta rá gondolok rengetegszer.

Valahonnan nagyon ismerösnek tünt az arca egyébként is, de nem tudom honnan.. lehet láttam már máskor is erre felé és ha így van akkor valószínüleg találkozom majd még vele..

Mit csináljak ezzel most? Idegesít, hogy olyan valakibe esek bele, akit nem ismerek..

2011. okt. 29. 20:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Plátói szerelem nem egyenlö a rendes szerelemmel... de látom ezt nem vetted észre, hogy én se komoly szerelemként állítottam be... :) Máskor olvasd újra a kérdést.
2011. nov. 5. 21:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát akkor mi a kérdés? Ha csak tetszik akkor hogy a francba ne tudnád elfelejteni... Tudom unalmas az őszi szünet én is szoktam hülyeségeket kiírni... De most mit vársz? Tetszik egy srác látásból most mit csináljunk? Nekem is tetszenek srácok látásból és ez NEM szerelem... Majd jön más aki tetszik nem kell kétségbeesni.
2011. nov. 5. 21:24
 13/18 A kérdező kommentje:
Az, hogy tetszik és hogy annyira megragad benne valami, hogy napokig rajta jár az eszed, az nem ugyanaz :D
2011. nov. 5. 21:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Kimondtad a lényeget. napokig. Igen ezek a dolgok eddig tartanak. :) És nálam a tetszés ezt jelenti. Jaj de tetszik ez a fiú rajta vagyok imádom jaj de cuki nekem kell... stb. aztán ennyi volt jön egy másik. Nem kell ezen lovagolni... És a tetszik meg a megragad az ugyanaz. Nyilván aki nem ragad meg téged az nem fog tetszeni...
2011. nov. 5. 21:35
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem ugyanaz azért :)

Attól, hogy tetszik még nem fog az eszem ezen járni.. csak megnézem és megjegyzem magamban, hogy de jól néz ki, stb.

2011. nov. 5. 21:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Jó értem mit mondasz, de ha valaki megkérdezi, hogy melyik srác tetszik - nyilván nem azokat az embereket fogod felsorolni akiket magadban lecsekkoltál jó pasinak. Hanem azt aki megragadott... Ennyi :D
2011. nov. 5. 21:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Plátói szerelemtöl meglehet szabadulni?

Beleestem valakibe két napja.. pedig semmit se tudok róla, csak beszéltem vele pár percet amíg a buszt kerestük ami hazavisz... azóta rá gondolok rengetegszer.

Valahonnan nagyon ismerösnek tünt az arca egyébként is, de nem tudom honnan.. lehet láttam már máskor is erre felé és ha így van akkor valószínüleg találkozom majd még vele..

Mit csináljak ezzel most? Idegesít, hogy olyan valakibe esek bele, akit nem ismerek..

EZ VOLT A KÉRDÉSED?

"beleestem" stb....

2011. nov. 6. 09:03
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem estem bele, annyira nagy szakadék nem volt rajta.
2011. nov. 6. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!