Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelemtöl meglehet szabadulni?
Beleestem valakibe két napja.. pedig semmit se tudok róla, csak beszéltem vele pár percet amíg a buszt kerestük ami hazavisz... azóta rá gondolok rengetegszer.
Valahonnan nagyon ismerösnek tünt az arca egyébként is, de nem tudom honnan.. lehet láttam már máskor is erre felé és ha így van akkor valószínüleg találkozom majd még vele..
Mit csináljak ezzel most? Idegesít, hogy olyan valakibe esek bele, akit nem ismerek..
Nem ugyanaz azért :)
Attól, hogy tetszik még nem fog az eszem ezen járni.. csak megnézem és megjegyzem magamban, hogy de jól néz ki, stb.
Plátói szerelemtöl meglehet szabadulni?
Beleestem valakibe két napja.. pedig semmit se tudok róla, csak beszéltem vele pár percet amíg a buszt kerestük ami hazavisz... azóta rá gondolok rengetegszer.
Valahonnan nagyon ismerösnek tünt az arca egyébként is, de nem tudom honnan.. lehet láttam már máskor is erre felé és ha így van akkor valószínüleg találkozom majd még vele..
Mit csináljak ezzel most? Idegesít, hogy olyan valakibe esek bele, akit nem ismerek..
EZ VOLT A KÉRDÉSED?
"beleestem" stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!