Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok és a péniszem 13,4 cm. Az jó vagy kicsinek számít?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy a csajoknál bejöne.
Ja, és körül vagyok metélve.(nem vagyok zsidó)
2011. okt. 27. 17:43
11/28 anonim válasza:
13 évesen miért érdekel az h a csajoknak jó-e?
l\13
12/28 A kérdező kommentje:
Jobb felni mint megilyedni nem?
2011. okt. 27. 18:30
13/28 Heckler válasza:
"nem ertem a celzast?"
Inkább az eszed miatt aggódj.
14/28 anonim válasza:
Kötözz egy kaktuszt a töködre, és hagyd lógni 2 órát
15/28 Tónió válasza:
Kipreparálva, kulcstartó fityegőjének nagyon bejönne a csajoknak, a barinők előtt menőzni lehetne vele.
Viccet félre téve az európai átlag: 15,5cm /statisztikai átlag/ ezt elérheted felnött korodra, vagy túl is szárnyalhatod. Természetesen az ilyen serdülőkorú srácoknak "legalább 17-19cm-es van saját bemondás alapján".
16/28 anonim válasza:
teljesen jó a méreted ebben a korban. Jövőre szivesen bekapnám neked...
17/28 anonim válasza:
Szerintem is normál méret ebben a korban, amúgy meg a metélt nekem nagyon tetszik !
18/28 anonim válasza:
A te évfolyamodon sok fiu van körül metélve ? Kb. hányan a hányból (már ha láttad egyáltalán másokét) ?
19/28 anonim válasza:
öhhömmm, húú,nem gondoltam hogy egy ennyi éves pasinak
ekkkoraaaaa,hmmm;)
mert még csak néhány évesét láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!