Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek milyen lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be? LENT! (:

Figyelt kérdés

Hajszín/szemszín!testalkat/arc stb???

Kb ezekre válaszoljatok légyszi!

Még azt is írjátok le, hogy hány évesek vagytok, és minimum hány éves lánnyal járnátok.

Köszönöm!

Tudom, sok az ilyen kérdés, úgyhogy ne haragudjatok! ://

2011. okt. 27. 15:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

ma 15:45

Ha szép lány vagy érett, és testileg is, akkor én járnék veled, ha tényleg nem tűnnél gyereknek. :) És nem ciki. Ja és a maszturbáció ovis kortól is már tök normális!

2011. okt. 28. 18:18
 22/30 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy a netes ismerkedés a legjobb...hány éves vagy, utolsó???
2011. okt. 28. 20:43
 23/30 anonim ***** válasza:

10-28 20:43

A netes ismerkedés jó, ugyanis közel hoz két olyan embert is akik amúgy az életben nem találkoztak volna. :)

A biztonsági szabályokat mindenki maga hozza. :)

24 vagyok amúgy, de ahogy nálam nem a kor számít így ezt sem tartom lényegesnek. Jön aki jön. :)

2011. okt. 31. 00:09
 24/30 A kérdező kommentje:
ööhm... 24 éves egy 13 évessel? 11 év korkülönbség elég sok, főleg ebben a korban, mert mondjuk egy 20 és egy 31 éves még oké, de így ez nem nagyon. ha akarod írok privit, és meg is ismerkedhetünk, de semmi több. akkor írjak?
2011. okt. 31. 21:39
 25/30 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 21:39

Még csak 13 vagy? Többnek tűntél.

Ha szeretsz beszélgetni, akkor szívesen beszélgetek. :) Ha nem akarod nem kell, de ha úgy gondolod h esetleg valamit megkérdeznél bármiről, vagy csak unatkozol, akkor nyugodtan írj privit. :) Amúgyis szeretem megismerni mások véleményét is. :)

2011. nov. 2. 02:21
 26/30 anonim ***** válasza:

Itt vagyok én is a múltheti 22F:)

Kérdezted, hogy mennyinek néztelek. 15-16-nak simán tippeltelek volna:)

2011. nov. 4. 16:03
 27/30 A kérdező kommentje:
:D
2011. nov. 5. 12:32
 28/30 anonim ***** válasza:

tegnap 12:32

ja amúgy Kínában már éppen nagykorú lennél és lehetnék a férjed. ;) Ott a faluban akkor sem néznének furcsán ha 40 lennék. :) Kultúrája válogatja. Amúgy egy jótanács a jövőre: Soha ne csak két számjegyet nézz! Az nem határoz meg semmit! Ilyenformán a korkülönbség lényegtelen! Az a fontos h kelletek-e egymásnak! Ha másokat ez zavar, akkor nem kell tudniuk róla, akár te leszel az idősebb akár nem!

:)

2011. nov. 6. 11:27
 29/30 A kérdező kommentje:
írjak privit?
2011. nov. 6. 13:20
 30/30 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 13:20

Írhatsz ha gondolod. :)

2011. nov. 8. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!