Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen típusú ajkak jönnek be?
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy nektek melyik típusú ajak jön be: olyan ahol vékony a felső és az alsó vastagabb, vagy esetleg a felső is ugyanolyan vastag, mint az alsó, vagy csak sima vékony szájú nők tetszenek?
Előre is köszönöm a válaszokat, légyszi kort és nemet is írjatok!
Szóval én vagyok az egyetlen akinek a Szerelem, szex kategóriában egy ilyen kérdésnél először a szeméremajkak jutnak eszébe...
Amúgy meg nekem mindegy csak úgy összegészében az arca szép legyen. Tehát nem lenne sok értelme egy részt (orr, száj, stb.) kiemelni, nekem az összhatás ami nagyon fontos (és ez a testalkatra is vonatkozik).
19:55 77%!
Egyértelmű volt a kérdés:
"Arra lennék kíváncsi, hogy nektek melyik típusú ajak jön be: olyan ahol vékony a felső és az alsó vastagabb, vagy esetleg a felső is ugyanolyan vastag, mint az alsó, vagy csak sima vékony szájú nők tetszenek?"
19:57
Miért, ha az oldalán fekszik a csaj... Akkor ami eddig alsó és felső volt az most jobb és bal lett, s ami bal meg jobb volt, az alsó és felső lett...
Hátha ő fekve képzelte maga elé a csajt? :-D
Ennyi gyengeelméjűt...
"vagy csak sima vékony szájú nők tetszenek"
19:55-ös 77%-os vagyok.
"Fiúk! Nektek milyen típusú ajkak jönnek be?"
Én erről az első sorról beszéltem. Mielőtt rákattintana az ember teljesen másra gondol főleg hogy ott virít a kérdés fölött a "Kategória: Szerelem, szex" szöveg. "Ennyi gyengeelméjűt"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!