Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesnek nézek ki? bejövők nektek? 178cm magas vagyok
28-30
de én általában túlbecsülöm azoknak a korát akik nem jönnek be XD bár nem tudom, lehet most épp igazam van
~ 19?
Ehhez a hajhoz túl karakteres az arcod, szerintem próbálj meg valami finomabbat, ami kicsit tompít és "aranyosabb" beütést ad. Jó, persze vannak csajok, akiknek a tipikus neonáci katona megjelenés jön be, de inkább ne adj rétegigényekre...
Miért teszed fel még egyszer ugyan ezt a kérdést???
HMCS: Helyi Menő Csávó
Ha nem baj akkor mivel te ezt a kérdés feltetted még egyszer , akkor én írhatom rá ugyan azt a választ amit a múltkori kérdésedre adtam. Még mindig nem változtál semmit, de ez a kép valamennyivel jobb, mint a múltkori grimaszolós, de akárhányszor kérdezheted a válaszom :nem, már csak azért is mert az önbizalmad = lehet a 0val ha már ennyiszer kérdezed, hogy hogy nézel ki:mint aki benéz.Bocs, de ez nagyon unalmas már és visszatetsző is .
Mosolyogj az istenért!
Akkor nem lenne rossz az összhatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!