Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok, eddig az mell-derék-csípő arányom 80-59-80. Szerintetek elérhetem a tökéleteset?
hát nekem 2 éve volt méretvétel szalagavatós ingemhez, csak a mellem körmérete rémlik, ami 91 volt, pedig nagyon kicsik voltak a melleim, 75B-s melltartót hordtam, bár az is kicsit nagy volt rám.
és egy C-kosaras lánynak meg 89cm-t mértek... :D szép széles hátam van :D azóta meg háromszorosára nőttek a melleim, most 19 vagyok :)
derekam is szintén széles, nincs meg a "tökéletes" homokóra alak.
amúgy 173 centi vagyok (akkor is annyi voltam), valamint 56 kiló (akkoriban 52-54 voltam)
én nagyjából meg vagyok elégedve a testemmel így, ahogy van, bár persze néha a tükörbe nézve azt gondolom, hogy lehetne nőiesebb formám.. de a Párom odavan a testemért, Ő testépítő, szóval hiszek neki, ha azt mondja, hogy pedig pont jó a genetikám a fitnesz-modellkedéshez. :D régebbi képeimet nézte, azt mondta, hogy sokkal "kerekebb" vagyok, és nőiesebb így, hogy feljött pár kiló, meg szélesedett a csípőm. nem vagyok már piszkafa :D
szóval még mindig vékony vagyok és nőietlen, de elvagyok vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!