Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok, eddig az mell-derék-csípő arányom 80-59-80. Szerintetek elérhetem a tökéleteset?
1. Mindenkinek más a tökéletes.
2. Nem tudjuk h hogyan fogsz formálódni.
3. Nem a számok a lényegek, ha valaki rád néz az utcán nem fogja tudni megmondani h hű ez ennyi meg annyi, igen ez tökéletes. Attól függ hogy az összhatásod milyen.
4. Azt mondod h magadnak akarsz tetszeni. Pedig ezt az arány mástól vetted h ez a jó. Magadnak kell ezt megállapítani. De válaszolva a konkrétra igen lehet ilyen leszel, de ez közel sincs a ,,tökéleteshez".
Kedves Utolsó! Magamnak szeretnék tetszeni elsősorban,a kérdésben is benne volt, de nyilván a fiúknak is... Nem azt mondtam, hogy azért akarjon engem, ellenben azért egy vonzó külső mégis előny...
Hát, most, amit látok a tükörben, nem tetszik, szeretnék még nőiesedni, az tetszik, amit "tökéletesnek" írtam...
Két designer beszélget:
- Te, és milyen az új csajod?
- Úúú, tökéletes! 90-60-90!
- Na ne bssz!!! Sötétlila???!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!