Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mint szülő kérdem: ha úgy is azt csinál, amit akar, mi a fenének neveljem?!?!
Ott aludhatok? Lefeküdhetünk? stb.
ÓÓÓÓ, hát persze, vágd magad hanyatt nyugodtan, úgyse tudják a szüleid megtiltani, megakadályozni.
Aludjon csak ott a tini két hét után a másiknál, miért ne? Ha dugni akarnak, úgyis megteszik.
Ilyenkor mint szülő, azon gondolkodom, hogy az ilyen válaszadók milyen családból jönnek?
Nevelték őket egyáltalán? Van súlya a szülő szavának, nevelésének?
Ahogy elnézem a mai kölköket, hát szerintem mindegyik azt csinál, ami épp rájön. Azt erősen kétlem, hogy ennyi tizenéves kislányt direkt ku.rvának neveltek.
Akinek nem inge, ne vegye magára....
Csak úgy megfordult a fejemben, hogy ha a gyerekem "ivarérett lesz", egyszerűen lekötözöm minden este, 14-15 éves kor fölött csak akkor kap enni, ha fel tudja mutatni az óvszerét.
Csókoltatom anyukát, apukát, ő is biztos úgy gondolja, hogy szép szóval kell a gyereket nevelni, és jelent valamit, ha elmagyarázza, mit szabad és mit nem.
A kis naiv...
19:21
Őszintén gratulálok, hogy nem látsz túl a szavakon, és hogy mindössze ennyit sikerült leszűrnöd az egészből (: Ilyen értelmi képességekkel inkább te ne vállalj gyereket...
"Ez most kinek?"
Neked szólt, csak lemaradt.
Akkor jól sejtettem... de miért?
Úgy láttam, te is ugyanazt "szidtad", akit én, a negyedik válaszolót, azaz 19:21est. Azt hiszed tán, hogy én vagyok az, és visszavágtam? :D (mert te meg 19:31kor írtál)
Ha nem, akkor nem értem mivan.
Naazért :D
Szerintem is egy sértett tini lehetett, vagy egy 50es nő, azok is jól fenn tudnak akadni egy nem teljesen egyértelmű kifejezésen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!